Tekirdağlı şair yazar Orhan Özdemir'den gazetemize ziyaret

Tekirdağlı şair yazar Orhan Özdemir'den gazetemize ziyaret

Dün, Tekirdağlı şair yazar Orhan Özdemir gazetemize ziyarette bulunarak bizi onurlandırdı. Röportaj teklifimizi geri çevirmeyen Özdemir, ile geçmişi, çalışmaları ve bundan sonraki projeleri hakkında konuştuk. 1961 yılı Malatya doğumlu olan şair ve yazar, 1990 yılında çeşitli illerde dershanelerde fizik öğretmenliği yaptı. Ilk eseri " Mutluluğun Temel Ilkeleri" isimli kitabını daha 20 yaşındayken yayınladı.

Öğretmenlik hayatına devam ederken Tekirdağ’da çeşitli gazetelerde görev aldı.

Bugüne kadar Türkiye'nin 79 ilinde ve 300 Ilçesi’nde bulunduğunu belirten Özdemir, 2001 yılının Mayıs ayından beri dolaşarak kitaplarının tanıtımını ve dağıtımını kendisi gerçekleştiriyor. Bugüne kadar yaklaşık olarak 300 bin kişinin görüşünü aldığını da vurgulayan yazar, görüştüğü bu 300 bin kişinin hep üst düzeyde insanlar olduğunu belirtti. Özdemir, seminer teklifleri aldığını da kaydetti. Başarılı Yazar ayrıca Tekirdağ Namık Kemal Şiir Grubu'na ve Atatürkçü Düşünce Derneği'ne de üye olduğunu da  sözlerine ekledi.

4 kitabının da basım aşamasında olduğunun müjdesini veren yazar, bu kitapların ikisinin şiir kitabı, birinin roman ve diğerinin de kişisel gelişim kitabı olduğunu söyledi. Yazarın eserleri ise şunlar:

ESERLERI:

1. Mutluluğun Temel Ilkeleri/ Araştırma/8.Baskı

2.100 Soruda Fizik Ilkeleri/      ÖSS Denemeleri

3. Makineleşen Insan/ Deneme/4.Baskı

4. Nasıl Yani ?/Roman

5. Duruşum Sağlamdır Ana/ Roman

6. Geleceğe Mektup Oldu Gözyaşlarını/şiir

7. Inanarak Yaşamak: Işte Hayat!/Kişisel Gelişim

8. Yalnız Değiliz Sokaklarda/şiir

Yazarımıza son olarak sorduğumuz "Bundan sonraki projeleriniz nelerdir?" sorusuna ise şu kelimelerle cevap veriyor;

"Bundan sonraki çalışmalarımda yayın evleri ve dağıtım şirketleriyle işbirliği içinde olacağım. Kişisel olarak çalışmalarımı sürdüreceğim.

Aldığım seminer tekliflerini değerlendirmeye çalışacağım ve bağlama konusunda kendimi geliştireceğim." Espri dolu bir röportajın ardından ise son basılan "Nasıl Yani?" adlı kitabını imzalayıp, gazetemize hediye eden Öztürk'e biz de teşekkürlerimizi ileterek vedalaştık.