Terzidere Camii hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor

Terzidere Camii hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor

Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine bağlı Terzidere köyü yaklaşık 4 yıldan beri imam bulunmuyordu. Bir haftadan beri camiisi öksüz kalmaktan kurtuldu.

9 yıldan beri imamlık yapan genç imam Serdar Demirgök’ün ikinci görev yeri. Kırklareli’nin Kapaklı Köyünden olan Demirgök, Terzidere’den önce 9 yıl Kırklareli’nin Kofçaz Ilçesine bağlı Karaabalar Köyünde görev yapmış. 

Terzidere’ye kendi isteği ile geldiğini dile getiren genç imam Terzidere’de görev yapmaktan çok memmun olduğunu dile getirdi. Ayrıca yapmış olduğu araştırmalara göre Kırkareli’nin civar köylerinden en çok okumuş insanın Terzidere’den çıktığını, bununda gurur verici bir durum olduğunu sözlerine ekledi.

Terzidere köylüsü ise köylerine özellikle kendi isteğiyle bir imamın gelmesinden memmun olduklarını her konuda yardım içinde olacaklarını sözlerine eklediler.

Uzun zamandan beri bakımsızlıktan dolayı tadilat isteyen Terzidere Caami’de Ramazan ayına sayılı günlerin kaldığı şu zamanda elden geçirilmeyi bekliyor. Maddi imkansızlıklardan dolayı yapılamayan onarım, bu konuya duyarlı, hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyor.