Terziler Odası, düzenlenen iftar yemeği ile biraraya geldi

Terziler Odası, düzenlenen iftar yemeği ile biraraya geldi

Ramazan ayında düzenlenen iftar organizasyonlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Işte bu kapsamda 1 Eylül Salı akşamı Terziler Odası Başkanlığı tarafından bir iftar yemeği verildi. Eski Iş Bankası arkasındaki Tokgöz Köftecisi dükkanında düzenlenen yemeğe; Terziler Odası Başkanı Ibrahim Ertan, Terziler Odası Yönetim Denetim ve Oda üyeleri,  Kırklareli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Berberler Odası Başkanı Fahrettin Ayar, Berberler Odası Sekreteri Tamer Öztaşkın, Lokantacılar Odası Başkanı Cengiz Kurtişoğlu, Lokantacılar Odası Sekreteri Yaşar Kutluk, Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım, Ahmetbey Esnaf Odası Başkanı M. Can Soydan, Babaeski Birleşik Esnaf Odası Başkanı Türkay Topal, Eski Devlet Bakanı Hasan Korkut ve çok sayıda esnafımız katılım gösterdi.

Davetlilerin toplanmaya başlaması ile saat 19.45'de salona geçen protokol üyeleri yerlerini alırken, Terziler Odası Başkanı Ibrahim Ertan tüm masaları tek tek gezerek herkesin Ramazan ayını kutladı. Saat 19:55 ' de ezanın okunmasıyla beraber, oruçlar açıldı. Yoğun katılımın olduğu salondaki servis elemanları, büyük çaba göstererek organizasyonun kusursuz geçmesi için ellerinden geleni yaptılar ve büyük gayret sarf ettiler.Çorbayla başlayan iftar menüsü tas kebabı, pilav, tatlı, çoban salatası, üzüm değişik meşrubat ve takviye aperatiflerle devam etti. Iftarın ardından toplu olarak yemek duası okundu. Daha sonra misafirler çaylarını yudumlarken Terziler Odası Başkanı Ibrahim Ertan Oda başkanlarının yanına gelerek sohbet etti.

Burada kısa bir açıklama yapan Ibrahim Ertan şunları kaydetti:

“Kırklareli Esnaf ve Terziler Odası Yönetim Kurulu adına Başkan olarak hepinize hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum. Odamızın tertiplediği iftar yemeği sizlerin güzel katkıları ile gerçekleştirildi. Bütün üyelerimize hayırlı ve bol kazançlar dilerim.

 Yönetim kurulu adına yemeğe gelen gelemeyen bütün üyelerimize teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Kırklareli Esnaf ve Terziler Odası’nın Ibrahim Ertan başkanlığında kalabalık bir toplulukta geçen iftar yemeği; samimi bir hava içerisinde geçti ve iştirak eden bütün üyeler eşliğinde, güzel bir organizasyonun gerçekleşmesi sağlandı.