THK'dan Karahalil Belediye Başkanı Seçen'e hatıra gümüş para

THK'dan Karahalil Belediye Başkanı Seçen'e hatıra gümüş para

Babaeski Türk Hava Kurumu Şube Saymanı Önder Konuralp, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen'i makamından ziyaret ederek, THK'nun, Hatıra Gümüş Parasını verdi. THK Babaeski Şube Saymanı Önder Konuralp, Belediye Başkanı Dindar Seçen'i, makamında ziyaret ederek, kendilerine yeni görevinde başarılar diledi ve THK'nun, duvar saatini, çantasını ve hatıra gümüş parasını takdim etti. Şube Saymanı Önder Konuralp, kabulde Belediye Başkanı Seçen'e, THK'nun Ilçe'de ki ve kırsal alanda birçok etkinlikler yaptığını belirterek, yapılan çalışmaları ile ilgili bir bilgi verdi.

Konuralp, "Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün direktifleri doğrultusunda 16 ŞUBAT 1925 tarihinde Türk Tayyare Cemiyeti adı altında kurulan, Türk Hava Kurumu'nun amacı hakkında ise şunları söyledi.

"Büyük Türk Milletinin maddi ve manevi desteğinde, Cumhurbaşkanı ve Hükümetin yüksek himayelerinde, havacılığı Türk Milletine benimsetmek ve sevdirmek üzere ilmi, teknik, turistik ve sportif alanda faaliyet göstermektedir."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seçen'de, konuşmasında, "Türk Gençliğine Havacılık sevgisini aşılamak, gençleri bu sahanın çeşitli kollarında yetiştirmek, Askeri ve Sivil Havacılığa destek ve yardımcı olmak amacıyla ATATÜRK tarafından kurulan Türk Hava Kurumunun, 84 yıldır Ülke genelinde takdire şayan işler yaptığını kaydetti."