Ticaret ve Sanayi Odası'ndan iftar yemeği

Ticaret ve Sanayi Odası'ndan iftar yemeği

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı münasebeti ile ilimizdeki kamu kurumlarının, odaların, derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının verdiği toplu iftar yemekleri renkli görüntülere sahne olduğu kadar, birlik ve beraberliğin sağlanmasında da önemli rol oynuyor. Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası da düzenlediği iftar yemeği ile yoğun katılımlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Il Emniyet Müdürlüğü Polisevi Sosyal Tesisleri’nde 14 Eylül Pazartesi akşamı düzenlenen iftar yemeği Kırklareli’deki sanayi ve ticaret erbapları ile üst düzey yöneticileri biraya getirdi. Iftar yemeğine başta Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olmak üzere AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, CHP Milletvekili Turgut Dibek, Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, Il Sağlık Müdürü Mehmet Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Hayri Uzel, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, MHP Il Başkanı Altan Orakçı, Il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tuna Soykan, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Iftar yemeği öncesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri gelen misafirleri kapıda karşılayarak, buyur etti. Saat 19:32’de akşam ezanının okunması hep birlikte oruçlar açıldı. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı yemekte; çorba, tas kebabı, pilav, yoğurt ve tatlı ikramlarında bulunuldu. Yemeğin sonlarına doğru yemek duası gerçekleştirildi. Duanın akabinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na mensup uzun yıllar Sanayi ve Ticaret ile uğraşmış emektarlar ile 2008 yılının vergi ve gelir rekortmenlerine plaket töreni düzenlendi. Plaket töreni öncesi iftar yemeğine katılanlara teşekkür ve şükranlarını sunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş; “Ben öncelikle hepinize odamızın düzenlediği bu iftar yemeğine katıldığınızdan dolayı şahsım ve oda meclisim adıma teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum.

Ramazan ayının sonlarına  yaklaştığımız bu günlerde bütün üyelerimize sağlık ,mutluluk, başarı, bol kazanç, bol bereketli günler diliyorum. Ilimize ve ülkemize barış ve huzur gelmesini diliyorum. Bu günlerde uzun zamandır bizim yapamadığımız ödül törenlerimiz vardı. Hazır bu kadar üyemizi bir araya toplamak olanağı bulunca yüksek vergi ödeyen üyelerimizede ve en eski üyelerimizede ödül törenini bu gecede yapmayı uygun bulduk dolayısıyla hepinize katıldığınız teşekkür ediyorum,  iyi akşamlar diliyorum.” dedi.

Çetintaş’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde öncelikle en eski üyelere onur belgelerini Oda Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sağ verdi.

Akabinde ise yüksek vergi ve gelir rekortmenlerine ödüllerini protokol ve oda üyeleri takdim etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği iftar yemeği toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.