Tıraşçı, sendikasının Genel Merkez Disiplin Kuruluna seçildi

Tıraşçı, sendikasının Genel Merkez Disiplin Kuruluna seçildi

Kırklareli Bağımsız Eğitimciler Sendikası Il Temsilcisi Hakan Tıraşçı, sendikasının Genel Merkez Disiplin Kuruluna seçildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Tıraşçı, şunları kaydetti;

"Sendikamızın 3. olağan Genel kurulu ve Istişare Toplantısı Genel Merkezimizde 10 Ekim Cumartesi günü genel kurul mali ve tahmini bütçe raporları, tüzük tadilatları ve teklif vb iş ve işlemleri, 11 ekim Pazar günü ise aday liste oylamaları, yapılmış olup yeni yönetim kurulu Genel Başkan Gürkan Avcı,

Lokman Erdoğan, Ishak Çelebi, Bekir Candan, Hüseyin Akça, Mine Günçiçek ve Merve Öztürk'ten oluşmuş olup, ben de Kırklareli il Temsilcisi olarak Genel Merkez Disiplin Kuruluna seçilmiş bulunmaktayım.

Yeniden Genel Başkanlığa seçilen Sayın Gürkan Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile yeni dönemde daha güzel işler başaracağız. Sayımızı birkaç binlere çıkarmayı değil eğitim alanında yetkiyi ele almayı hedefliyor, hatta Dünya Sendikaları listesinde yerimizi alacağımıza inanıyoruz.

Yapılan genel kurul neticesinde oluşan yeni yönetimle sendikamızın yeni bir ivme kazanacağına inanıyorum.

Çalışarak yeni başarılar elde edeceğimizin bilincinde olup, hızla büyüyen ve gelişen Bağımsız eğitimciler sendikasına tüm eğitim çalışanlarını davet ediyorum."