TOKI'den ümidi kesen vatandaşlar çareyi haklarını satmakta aramaya başladı

TOKI'den ümidi kesen vatandaşlar çareyi haklarını satmakta aramaya başladı

Akıbeti yılan hikayesine dönen Kırklareli TOKI, meydana gelen olaylarla gündemi meşgul ede dursun, buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar da artık çareyi haklarını satmakta aramaya başladı. Inşaatın ihalesini alan 2 firmanın iflasının ardından TOKI’nin ihaleyi tek taraflı feshetmesi inşaatın tamamen durmasına sebep oldu. Geçtiğimiz aylarda ihalenin üçüncü bir firmaya verilmesiyle tekrar devam edeceği ümidi doğan TOKI’de alacaklarını tahsil edemeyen müteahhit firma çalışanlarının başlattığı eylem inşaat çalışmalarının devam ettirilmesini bir müddet engelledi.

Tüm bunlar yaşanırken Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in Ocak 2010’da biteceği sözünü verdiği Kırklareli TOKI’de görünen o ki umutlar çoktan tükenmiş.

 Bu konuda mağdur olan birçok vatandaşın 2010’un Ocak ayında bitmesine imkansız gözüyle baktığı TOKI’de artık devir ilanları gündeme gelmeye başladı.

Kırklareli’nin değişik yerlerine asılan ilanlarda “TOKI Devir (3+1) 120 m2” yazısı görülüyor ve altta ise müracaat telefonu yazıyor.