"Toprak Ana", Toprak TV'de

'Toprak Ana', Toprak TV'de

Kırklareli tarımının gelişmesinde büyük katkıları ve çabalarıyla tanınan, çiftçi yönüyle bir örnek teşkil eden, Önadım Gazetesi köşe yazarı Hatice Kunt, yeni yayın döneminde Toprak TV’de yayınlanacak olan “Tarım Takvimi” adlı programa büyük katkılarda bulunacak.

Kunt, geçtiğimiz günlerde programın yapım ve sunuculuğunu üstlenen Toprak TV Haber Müdürü, Ziraat Mühendisi Levent Özdemir ile birlikte, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek, Önadım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün’ün konuğu oldu.

Özdemir program ile ilgili olarak şu bilgileri verdi;

“Toprak TV’de, haftada bir gün olmak kaydıyla 60 dakika süreli “Tarım Takvimi” isimli, bilgilendirici bir program yayınlayacağız. Saat 21.00’de canlı olarak yayınlanacak program, tarımla uğraşan, ilgilenen insanlara hitap edecek.

Programın amacı; Ülkemizde tarım ve hayvancılık ile uğraşan kesimleri bilgilendirmek, sorunları aktarmada aracı olmak, fikir paylaşamını sağlamak ve Türkiye’nin tarım ve hayvancılığını geliştirmesinde katkı sağlamak.

Iki bölümden oluşan programımızın ilk bölümü canlı yayınlanacak, ikinci bölüm ise her hafta bu takvime göre belirlenecek olan bir bölgede yapılacak çekimlerin banttan yayınlanmasıyla oluşturulacak. Yine stüdyodaki konuklarla ayın zirai faaliyetleri masaya yatırılacak, konunun uzmanlarından bilgi alınacak ve her türlü yazılı belge değerlendirilecek. Bu anlamda Önadım Gazetesi köşe yazarı Hatice Kunt ile de bilgi alış verişinde bulunacağız. Ayrıca izleyiciler telefon veya internet yoluyla da programa katılabilecekler.”

Kunt ise yaptığı açıklamada, böylesine anlamlı ve önemli bir TV programa katkı sağlayacağı için mutlu olduğunu ifade etti.