Toprak Saha'nın Sentetik Çim ile kaplanmasına devam ediliyor

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından uzun süreden beridir ihtiyacı duyulan Toprak Saha'nın Sentetik Çim ile kaplanması çalışmaları devam ediyor.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından uzun süreden beridir ihtiyacı duyulan Toprak Saha’nın Sentetik Çim ile kaplanması çalışmaları devam ediyor. Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Çetin devam eden çalışmalarla ilgili olarak şunları kaydetti:
“20 Temmuz 2009 tarihinde ihalesi yapıldıktan sonra ihale süreci tamamlandıktan sonra 15 Eylül 2009 tarihinde inşaatı başlayan Sentetik Çim Saha Çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz çalışmaların tamamlanarak 15 Kasım 2009 tarihine kadar Çim Saha açılışını yapmak.
Normal UEFA’nın belirlediği oyun alanları için geçerli olan 65mx100 metre ebatında olacak olan Sentetik Çim Sahamızın yapımını Reformsports Firması üstlendi. Şu anda mevçut bulunan tribünler ile bu seneyi geçireceğiz. Önümüzdeki sezon bu tribünlerin sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Burada 24 saat maç oynanabilecek. İhlalesi çerçevesinde burasının gece maç oynanabilecek şekilde ışıklandırması da yapılacak.
Burası bize toplam 359 bin TL+KDV’ye mal oldu. Bu miktarın 150 bin TL’lik kısmı Kırklareli İl Özel İdaresi’nden geri kalan 354 bin TL’lik kısmı da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Toto Teşkilatı’ndan karşılandı. Bu çalışmayı Kırklareli halkı uzun süredir bekliyordu. Bu çalışmaların bizim dönemimize rastlaması da bize ayrı bir mutluluk verdi. Bundan sonra futbolcularımız kışın çamurda, yazın toz ve toprak içerisinde futbol oynamaktan kurtulacaklar.” (s)