Toprak TV'den gazetemize ziyaret

Toprak TV'den gazetemize ziyaret

Toprak TV'de yeni yayın döneminde yayınlanacak olan "Tarım Takvimi" ekibi geçtiğimiz gün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Program ekibi Kırklareli'nde 3 gün boyunca süren çalışmalarından sonra şehrimizden ayrılmadan, gazetemizin konuğu oldular. Kırklareli tarımının gelişmesinde büyük katkıları ve çabalarıyla tanınan, çiftçi yönüyle bir örnek teşkil eden, Önadım Gazetesi köşe yazarı Hatice Kunt da yeni yayın döneminde Toprak TV'de yayınlanacak olan "Tarım Takvimi" adlı programa büyük katkılarda bulunacak.

Işte bu kapsamda geçtiğimiz gün Toprak TV ekibi; Levent Özdemir, Ekrem Gege ve Ümit Cazoğlu, Kunt ile birlikte gazetemizde, Genel yayın Yönetmeni Öznur Tüzün'ün misafiri oldular.

Tüzün ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "3 yıl önce Kırklareli'nde başlayan bağ bozumu çalışmalarına seferber olan gazetemiz ve elemanlarının ilimize bolluk ve bereket vermesinden mutluyuz. Şu anda misafirimiz olan Toprak TV ekibinin bu konudaki intibahlarını siz Kırklareli halkına vermek istiyoruz. Levent Özdemir, Ekrem Gege ve Ümit Cazoğlu'na Önadım ailesi olarak çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Toprak TV ekibi ise; "Toprak TV olarak Trakya'nın güzel şehri Kırklareli il yöneticileri ve hemşerilerimize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bildiririz. Ayrıca Kırklareli'ni çok sevdiğimizi bundan sonra ilk fırsatımızda ziyaret edeceğimizi, ayrıldığımıza çok üzüldüğümüzü belirtiriz. Program yayınlanacağı tarih daha sonra gazeteniz aracılığı ile duyurulacaktır" dediler.