Toptan Pırlanta Yüzük Tektaş

Dünya üzerinde her yıl ortalama 200 ton pırlanta çıkarılır. Çıkarılan bu pırlantanın sadece 38 tonu gerçek anlamda ekonomik değer sahip.

Dünya üzerinde her yıl ortalama 200 ton pırlanta çıkarılır. Çıkarılan bu pırlantanın sadece 38 tonu gerçek anlamda ekonomik değer sahip. Bu kadar az bulunmasının nedeni ise oluşması için üzerinden milyonlarca yıl geçmesi gerekir. Milyonlarca yıl sonra çeşitli maddelerle ve elementlerle büyük sıkıştırmalarla oluşan elmas işlendikten sonra pırlanta olur.
Bugün ülkemizde çeşitli değerlere ve kaliteye sahip 900 milyon dolarlık bütçeye sahip bir pırlanta sektörü mevcut. Son yıllarda moda olan tektaş yüzüklerin popülaritesi bunun en büyük nedenidir. Kuyumcular perakende olarak müşterilerine pırlanta satışı yaparken toptan pırlanta satışı yaparak kuyumculara destek veriyor.
Toptan Pırlanta Kalite ve Ölçüleri
Bir aile şirketi olarak kurulan Lidadiamond 1977 yılında bu yana kıymetli maden sektöründe yurt içi ve yurt dışı hizmet veriyor. Pırlantadan daha değerli ve kıymetli olan güven ve itibara sahip olan firma tüm pırlanta modellerini ve ürünlerini dünyaca ünlü GIA, HRD ve IDL sertifikaları ile birlikte müşterilerine sunuyor.
Müşterilerin istekleri doğrultusunda toptan pırlanta satışı gerçekleştiren firma Old Miner, Trillion, Oval, Pear, Asscher, Flanders, Round, ve  Princess istenilen her şekilde pırlanta kesimi de yapmakta. Dünyanın en sert maddesi olan pırlanta usta ellerde özenli işlenerek, istenilen krat ve berraklık ölçüsünde Türkiye’nin dört bir yanı gönderilmekte. Güvenilir bir kuruluş ve tecrübe sahibi personelleriyle ülkemizin pırlanta sektörünün en güvenilir kurumlarında biri.

pırlanta