Toyota Kale yeni görünümü ile göz kamaştırıyor

Edirne ve Keşan'da faaliyet gösteren Toyota Bayii Kale firması tüm Türkiye'de uygulanan yeni konsept doğrultusunda plaza görünümünü yeniledi.

Aydeniz Dereli – İsmail Bozbaşak

Edirne’nin girişinde bulunan Toyota Kale Plaza yeni görünümüyle dikkatlerden kaçmıyor. Bu değişiklik hakkında bilgi almak için Toyota Kale Edirne sorumlusu olan Özlem Dülger’le bir söyleşi gerçekleştirdik.
Bu söyleşi sırasında kendisi bizlere konu ile ilgili olarak şöyle konuştu;
”Türkiye’de Plazalaşmayı ilk uygulayan Otomotiv firması Toyota’dır. Plaza denilince akla ilk olarak Toyota Plazalar gelir. Yeni konsept adı altında başlatılan yenilenme sürecinde bizlerde Toyota Kale olarak bu değişime ayak uydurduk. Avrupa konsepti neyse bizlerde Türkiye’de onu uyguladık. Türkiye’de 2009’un ilk dört ayı içinde tüm Toyota Plazalar yeni konsepte geçmiş olacaktırlar. Yeni bir görünüm daha sıcak bir ortamla gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamanın doruk noktasına ulaştığımıza inanıyorum. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Toyota Plazalara da aynı konseptle karşılaşacaksınız. Gelen müşterilerimiz araçların bakımını yaptırırken self servis içeceklerden faydalanabilecekler. Playstation de Toyota’nın Formula 1 aracı ile yarışabilir veya internet de vakit geçirebileceklerdir. Bu hizmetlerden faydalanmak için tüm vatandaşlarımızı yenilenmiş Plazamıza bekliyoruz”.