Trafik canavarı üç can daha aldı, kazada yaralanan muhabirimiz Semih Arabacılar yoğun bakımda

Trafik canavarı üç can daha aldı, kazada yaralanan muhabirimiz Semih Arabacılar yoğun bakımda

Ülkemizde her yıl binlerce kurban verdiğimiz trafik canavarı, geçtiğimiz Pazar günü 3 can daha aldı. Istanbul-Edirne arasında TEM otoyolu’nun Çorlu’ya bağlı Ulaş mevkiinde meydana gelen kazada aralarında gazetemiz muhabiri Semih Arabacılar’ın da bulunduğu araç, Kenan Arslan yönetimindeki 34 UC 8941 plakalı kamyona arkadan çarptı. Aracın sürücüsü; Öznur Yapı Inş. ve Tic. A.Ş.’nin danışmanı ve Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ün 20 yıllık mesai arkadaşı Cevat Efe, Kırklareli’nin tanınan isimlerinden ve Nur Butik’in sahibi Nuran-Zeki Arabacılar çiftinin yakın dostları Vildan Onan kaza yerinde hayatını kaybetti.

 Vildan Onan’ın ablası Nurdan Onan ve Nuran-Zeki Arabacılar çiftinin oğulları, gazetemiz muhabiri Semih Arabacılar ise yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Nurdan Onan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, muhabirimiz Semih Arabacılar ameliyata alındı. Gazetemiz yayınlandığı esnada halen yoğun bakımda bulunan Semih Arabacılar’ın, Çorlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor.

Nurdan ve Vildan Onan dün gözyaşları arasında toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden Cevat Efe’nin cenazesi dün toprağa verilmek üzere Istanbul’a gönderilirken, Nurdan ve Vildan Onan kardeşlerin cenazeleri de Kırklareli’ne, Hızırbey Camii’ne getirildi. Anneleri Nurten Onan’ın güçlükle ayakta durduğu cenazede; merhumelerin erkek kardeşi Hakan Onan, yakın akrabaları, Istanbul‘dan gelen çok sayıda dostları ve sevenleri hazır bulundu. Ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaşlar, Kırklareli Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Onan ailesine başsağlığı; Cevat Efe, Vildan Onan ve Nurdan Onan’a Allah’tan rahmet diliyoruz.

Halen Çorlu Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan muhabirimiz Semih Arabacılar’a da ‘büyük geçmiş olsun’ der, biran önce aramıza dönmesini tüm ekip olarak Allah’tan dileriz.