Trakya Çıkartması Tekirdağ'dan bugün başlıyor

Zeki Sezer Yarın Kırklareli'nde olacak



* Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli İl Başkanı Yaşar Mert DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’in Trakya Çıkartması’nın bugün Tekirdağ’dan başlayacağını söyledi. Sezer’in yarın Kırklareli ilini ziyaret edeceğini belirten Mert, Cumartesi günü de Sezer’in Edirne’de olacağını ifade etti.
HABER MERKEZİ
2007 yılında yapılan Genel Seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ittifak yaparak giren Demokratik Sol Parti (DSP) için 29 Mart’taki Yerel Seçimler önemli bir sınav teşkil edecek. Bu sınavı başarılı bir şekilde atlatmak isteyen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Türkiye’yi adım adım dolaşıyor. Diğer siyasi parti liderlerinden farklı olarak, İlçe ve Beldeleri de gezen Sezer, 28 Mart akşamına Dakar gidilmeyen bir tek ilin kalmayacağını belirtiyor.
Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli İl Başkanı Yaşar Mert, Genel Başkanları Zeki Sezer’in başlatmış olduğu Türkiye gezileri kapsamında bugün Tekirdağ’dan Trakya çıkartmasını başlatacağını ifade ederek şunları kaydetti:
“Genel Başkanımız Zeki Sezer Erzurum’dan başlattığı Türkiye Gezileri kapsamında bugün Tekirdağ’da olarak Trakya çıkartmasını gerçekleştirecek. Burada Marmara Ereğlisi Yeni Çiftlik Beldesi, Yenice Beldesi, Terikdağ merkez ile Murat ilçesinde Bülent Ecevit Parkı açılışını gerçekleştirecek. Ulaş, Marmaracık, Çorlu, Velimeşe, Veliköy, Kızılpınar, Çerkezköy, Karaağaçlı, Kapaklı, Büyükyoncalı, Saray, Malkara, Şalgamlı ve Hayrabolu’da halkla buluşacak.
Yarında saat 13.00’te Büyük Mandıra’da İl Teşkilatı olarak karşılayacağız. Buradan Babaeski, Lüleburgaz, Ahmetbey, Vize, Pınarhisar, Kaynarca’da halkla buluştuktan sonra Kırklareli merkez ilçeye geleceğiz. Burada Seçim Büromuzun açılışını yapacak olan Genel Başkanımız Zeki Sezer daha sonra Kavaklı ve İnece de halkla buluştuktan sonra Edirne’ye hareket edecek.
Cuma günü akşamı Edirne’de kalacak olan Genel Başkanımız 14 Mart 2009 Cumartesi günü Edirne merkez ilçedeki ziyaretlerine saat 10.00’da başlayacak. Havsa, Kırcasalih, Uzunköprü, Meriç, Paşayiğit, Enez ve Keşan’da halkla yapacağı buluşmanın ardından Trakya Çıkartmasını tamamlayacak.
Kırklareli’nde DSP olarak başlattığımız 29 Mart Yerel Seçim çalışmalarımız, Genel Başkanımız Zeki Sezer’in bizleri ziyaret etmesi ile daha da güçlenecek. Genel Başkanımızdan aldığımız bu destek ile 29 Mart7taki seçimlerde Kırklareli’nde oy patlaması yaparak başta merek ilçe Belediyesi olmak üzere diğer ilçelerimizde Belediye Başkanlıkları’nı kazanacağımıza inanıyorum.” (s)