Trakya Gazeteciler Derneği üyelerini Konut sahibi yapacak

* Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Lütfü Karakaş, TOKİ yetkilileri ile görüşmeler yapabilmek için, bu olanaktan yararlanmak isteyen, konut ihtiyacı bulunan gazetecileri tespit etmek amacıyla Ön Talep Kaydı yapılacağını bildirdi.




HABER MERKEZİ
Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Lütfü Karakaş, TOKİ yetkilileri ile görüşmeler yapabilmek için, bu olanaktan yararlanmak isteyen, konut ihtiyacı bulunan gazetecileri tespit etmek amacıyla Ön Talep Kaydı yapılacağını belirterek şunları kaydetti:
“Trakya Gazeteciler Derneği’nin 9. Olağan Genel Kurul toplantısında üyelerimizin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığı ile konut sahibi yapılması için girişimlerde bulunmak için yönetim kuruluna yetki verildi.
TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmede Trakya Gazeteciler Derneği üyelerine uygun şartlarda konut yapımı ya da yapılan konutlardan tahsis edilmesi talibimize olumlu yaklaşıldı.
Elimizde somut veri ve bilgilerle TOKİ yetkilileri ile görüşmeler yapabilmemiz için, bu olanaktan yararlanmak isteyen, konut ihtiyacı bulunan gazetecileri tespit etmek amacıyla Ön Talep Kaydı yapılacak.
TOKİ’den konut almak isteyen ihtiyaç sahibi gazeteci arkadaşlarımızın bu çalışmayı koordine edecek olan Başkan Vekili Orhan Doğan ile temasa geçmeleri gerekiyor.” (s)