Trakya, gazetetrakya.com ile haberdar oluyor

Trakya, gazetetrakya.com ile haberdar oluyor

Önadım Medya Grubu’nun 2004 yılında sanal alemde okuyucuları ile buluşturduğu www.gazetetrakya.com, tüm Trakya’nın ilgi ile takip ettiği haber siteleri arasında en üst sırada yer alıyor. Istatistiklere göre, ziyaret bakımından birçok haber ve resmi portalları geride bırakan gazetetrakya.com, gerek içeriği, gerekse kolay kullanılabilir yapısı ile tüm Trakya’yı “haberdar” etmeyi sürdürüyor.

www.alexa.com isimli web adresinin verdiği sonuçlar bu durumun en büyük ispatı. Alexa ABD merkezli, Amazon.com'a ait bir internet şirketi. Bu site, diğer web sitelerinin web trafikleriyle ilgili bilgiler veriyor. Alexa’nın arama çubuğuna istediğiniz bir sitenin adresini yazarak, site ile ilgili istatiksel bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Işte bu sitenin sonuçlarına baktığımız zaman, www.gazetetrakya.com adresinin, Trakya çapında ki bütün popüler haber ve resmi web sitelerini geride bıraktığını görüyoruz.

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ Valiliği web sitelerini, yine bu üç ilin Belediyeleri’ne ait siteleri ile birlikte tüm Trakya çapındaki, haber, kurum, kuruluş ve tanıtım amaçlı web sitelerinin hemen hepsini geride bırakan gazetetrakya.com, Trakya’nın en çok ziyaret edilen haber sitesi olma ünvanını da, bu sonuçlarla ispatlıyor.

“Balkanların ilk ve tek günlük internet gazetesi” www.gazetetrakya.com web sitesine, son bir ayda 31.650 tekil ziyaretin gerçekleştiği de belirlendi. İstatiksel bilgilere göre; son ay içerisinde gazetetrakya.com adresinin sayfa görüntülenme sayısı; 103.360.

Sadece Türkiye değil, tüm dünya da gazetetrakya.com’u takip ediyor. 60 değişik ülkeden ziyaretçiler ile, Trakya’dan son haberleri okuyan ziyaretçilerin sıralaması verilere göre şöyle; Türkiye 30.517 giriş, Almanya; 546, İsviçre; 68, Yunanistan; 63, Amerika; 60, İngiltere; 49, Hollanda; 48, Çek Cumhuriyeti; 44, Bulgaristan; 38 Avustralya; 36 ve daha birçok ülke gazetetrakya ile “haberdar” oluyor.

Trakya’nın en çok okunan, en çok ziyaret edilen haber sitesi www.gazetetrakya.com, yine en son haberleri ve her gün güncellenen içeriği ile Trakya, tüm Türkiye ve dünyaya haber vermeyi sürdürüyor.