"Trakya'nın 3. Sintigrafi Ünitesi Kırklareli Devlet Hastanesi'nde"

* Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Yıldırım; 'Trakya'da 3. Olarak Kırklareli Devlet Hastanesi'nde kurulan Sintigrafi Ünitesi ile daha iyi ve kaliteli hizmet vereceğiz' dedi.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Devlet Hastanesi’nde 2013 Yılı Temmuz Ayı’ndan itibaren Başhekimlik görevine başlayan Uzm Dr. Erkan Yıldırım, Hastanenin gerek genel görünümü ve gerekse de hizmet anlayışı bakımından gözle görülen olumlu değişiklikleri imza atıyor.
Vatandaşların hak ettiği sağlık hizmetini daha rahat ve en hızlı bir şekilde alabilme prensibi ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başhekim Uzm. Dr. Erkan Yıldırım, Trakya’da 3. olacak olan
Sintigrafi Ünitesi’ni Kırklareli Devlet Hastanesi B Blok’ta kurduklarını dile getirdi.
Kırklareli Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Yıldırım, Sintigrafi Ünitesi ile daha iyi ve kaliteli hizmet vereceklerini bildirdi. Yıldırım, Trakya Bölgesi’nde 3. Sintigrafi Ünitesi’nin Kırklareli Devlet Hastanesi bünyesinde kurulmasının Kırklareli ve ilçeler için büyük şans olduğunu söyledi.
Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’na (TAEK) lisans başvurusu yaptıklarını belirten Yıldırım; “Radyasyon ile çalışan bir cihaz olduğu için hemen faaliyete geçiremiyoruz. Biz bütün altyapı çalışmalarını tamamladık. Üniteyi kurduk. TAEK’ten lisans başvurusunun onaylanmasını bekliyoruz. Bu süreç içerisinde personelimizi yetiştiriyoruz. Trakya Bölgesi’nde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ve Çorlu Devlet Hastanesi’nde vardı. Artık Kırklareli Devlet Hastanemiz’de de olacak. Bu bizim için gurur verici. Sintigrafi Ünitesi ile daha iyi ve kaliteli hizmet vereceğiz. Bu bizim teşhis cihazımız. Pahalı bir cihaz. Bu cihazı bizim alma imkanımız yoktu. Bakanlığımız bu cihazı bize hibe etti. İnşallah iyi hizmetler vereceğimizi düşünüyoruz” dedi. (Savaş Eskici)