Tredaş Kırklareli Il Işletme Müdürlüğü'nden personeline iftar yemeği

Tredaş Kırklareli Il Işletme Müdürlüğü'nden personeline iftar yemeği

Kırklareli Tredaş Il Işletme Müdürlüğü tarafından Salı akşamı Cafe 288 Restaurant’ta Kırklareli personeline iftar yemeği verildi. Tredaş Genel Müdürü Ahmet Erdoğan’ın da katılım gösterdiği iftar yemeğine ayrıca Tredaş Genel Müdür Yardımcıları Talat Yakut, Latif Uzun, Tredaş Genel Müdürlüğü birim müdürleri, Tekirdağ Il Işletme Müdürü Turan Avcı, Edirne Il Işletme Müdürü Taşkın Tez, Lüleburgaz Ilçe Işletme Müdürü Rıfat Ince ve Çorlu Ilçe Işletme Müdürü Cemil Engin ve Tredaş personeli katılım gösterdi.

Iftar saati öncesinde Tredaş Kırklareli Işletme Müdürlüğüne gelen Tredaş Genel Müdürü Ahmet Erdoğan burada Kırklareli Işletme Müdürü Mesut Çamdere tarafından karşılandı. Iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Tredaş Kırklareli Il Işletme Müdürü Mesut Çamdere ile birlikte yemeğin düzenlendiği Cafe 288 Restaurant’a gelen Tredaş Genel Müdürü Ahmet Erdoğan buradaki personel ile selamlaşarak kendisi için ayrılan protokol masasına oturdu.

Iftar saatinin gelmesiyle birlikte oruçlar açılarak menüdeki yemekler sırasıyla servis edilmeye başladı. Oldukça güzel bir ortamda geçen iftar yemeğinde servis edilen yemekler davetliler tarafından beğenildi.

Yemeklerin yenmesinin ardından salonda bulunan hoca tarafından yemek duası yapılarak Allah’a şükredildi. Yemek duası sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Tredaş Genel Müdürü Ahmet Erdoğan “Değerli misafirler ve çok kıymetli Tredaş çalışanları. Malumunuz beş yıldan beri geleneksel Trakya’nın her müdürlüğünün olduğu yerde iftar yemeklerine devam etmekteyiz. Bu yemekler gerçekten bizleri mutlu ediyor. Sizlerle aynı ortamda bir araya gelip aynı havayı teneffüs etmek bizler için güzel. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş son yıllarda gerçekten çok büyük atılımlar yaptı, çok iyi noktalara geldi. Bu başarılarımız herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır. Ne yapmışız kayıp ve kaçağı %20’den, %6’lara getirmişiz. Taahhuk tahsilatı %80’lerden %98’lere getirmişiz. 6 yılda yaklaşık 250 trilyonluk bir yatırım yapmışız Trakya’da. Ve 680 tane köyden aşağı yukarı 580 tanesine girmişiz. Şehir şebekeleri de artık yer altına alınıyor, bu çalışmalar artarak devam edecek. En son bugün ve iki gündür yağan yağmur neticesinde Saray’ın sadece Bahçeköy’ünde elektrik kesintisi oldu. Onun dışında Trakya’nın hiçbir yerinde elektrik kesintisi olmadı. Bu geçmiş yıllardan bu güne nasıl çalıştığımızı hangi şartlardan nereye geldiğimizi gösteriyor. Ben bu vesile ile emeği geçen arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum, hepsini tek tek kutluyorum.

Bu iftar programlarının hepimizi için hayırlı olmasını birbirimizi tanımamızda faydalı olmasını düşünüyor, hepinize iyi akşamlar diliyorum” dedi.