TRT ekibi Kırklareli'ndeydi

TRT ekibi Kırklareli'ndeydi

TRT ekibi geçtiğimiz Çarşamba günü ilimiz Kırklareli’ne gelerek şehrin değişik bölgelerinde ve vatandaşlarla birlikte çekimler yaptı.

 Sunuculuğunu ünlü oyuncu Özlem Menligil’in yapacağı ve yeni yayın döneminde TRT ekranlarında olacak bir yarışma programının çekimleri için ilimize gelen televizyon ekibine ilgi büyüktü.

Vilayet Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Istasyon Caddesi ve Kırklareli’nin birçok bölgesinde çekim yapan ekibe, Kırklareli Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın Halkla Ilişkiler birimi eşlik ederek gerekli desteklerde bulundu.

Kırklarelililerin yoğun ilgi gösterdiği çekimler daha sonra Çarşamba pazarında devam etti. Burada kalabalık bir ekiple çekimleri gerçekleştiren TRT çalışanları, vatandaşlar tarafından yakın ilgiyle karşılandı. Meraklı bakışlar arasında hem çekim yapan, hem pazarı gezen, hem de vatandaşlarla konuşan ekip, burada Kırklareli’ye ait birçok konu hakkında da vatandaşlar tarafından bilgi aldı. Yedikleri öğlen yemeğinin ardından TRT ekibi ilimizden ayrıldı.

Görünen o ki, bu sene birçok televizyon kanalının ziyaret ederek çekim yaptığı Kırklareli’nin ismi, bir kez daha Türkiye’nin en köklü televizyon kanalı olan TRT vasıtasıyla ulusal ve uluslararası platformlarda duyulacak.