TRT'nin "Az Politik" ekibi ilimizdeydi

TRT'nin 'Az Politik' ekibi ilimizdeydi

Türkiye Radyo Televizyon(TRT) ilimizdeki program çekimlerine devam ediyor. TRT2 kanalının milletvekillerini siyaset dışı yönleriyle tanıtmayı amaçlayan programı “Az Politik” Kırklareli Merkez Ilçede 25 Ağustos Salı (dün) çekimlerde bulundu. Ilimizin Milletvekilleri Turgut Dibek ve Tansel Barış hakkında vatandaşlara sorular yöneltilirken, bu iki milletvekili ile röportaj yapılacağı belirtildi.

Yapılan röportajlarda vatandaşlara; ”Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’i veya Tansel Barış’ı tanıyor musunuz?”, “Ilinizin sorunları nelerdir? ve “Başbakan olsaydınız, neler yapardınız?” soruları yöneltiliyor.

TRT2’de bugüne kadar 140 bölümün yayınlandığı “Az Politik” programında, politikacılarla ve vatandaşlarla yapılan röportajlarda, siyasetin gülümseten, düşündüren anıları ve olayları ekrana taşınıyor. Yapımcılığını Hüseyin Çiftçi, Yapım Yönetim Yardımcılığını Cem Çıtak, Özge Taşkın, Sunuculuğunu Bilimser Yağmur Bayrak, Kameramanlığını ise Sarper Hokna ve Aydoğan Karadeniz’in üstlendiği “Az Politik” programının Kırklareli çekimlerinin önümüzdeki Ekim ayı içerisinde yayımlanacağı belirtildi.