TRT'nin programına Kırklareli'nde yoğun ilgi

TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Günbegün programına çekim yapmak için gelen ünlü sunucu Okan Karacan Kırklarelililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Günbegün programına canlı çekim yapan Okan Karacan dört gündür Kırklareli ve ilçelerini dolaşıyor. Dün Kırklareli Merkez İlçede çekim yapan Okan karacan ve ekibi saat 10.05’ Sabiha Akdemir’in sunuculuğunu yaptığı Günbegün programına canlı olarak bağlandı. Okan Karacan canlı yayın bağlantısında Sebahat Koç ve Mahmure Minkara ile 15 dakika sohbet etti. Programın devamında Karacan canlı yayına saat 11.05’de Kırklareli’nin meşhur köftecisi Birtat Köftecisi’nden bağlandı. Okan Karacan burada da Kırklareli’nin köftesinin tanıtımını yaptı.
Programın devamında ise para ödüllü yoğurt içerisinden çikolata çıkartma yarışması vardı. Kırklareli Vilayet Meydanı Atatürk Heykeli arkasında yapılan yarışmaya 5 kişi katılırken onlarca Kırklarelilide yarışmayı izlemek için yarışma yerinde bulundu. Yarışma sırasında Okan Karacan’ın esprili konuşmaları ekranları başında ve çekimin yapıldığı yerden izleyenlerin beğenisini topladı. Yarışmacılar Okan Karacan’a Kırklareli’nin tanıtımını yaptığı için teşekkür ettiler. Yarışma sonunda yoğurt içerisinde bulunan 15 adet çikolatayı çıkartan Burak Yalınkılıç birinci oldu. Okan Karacan 1000 TL ödüllü yarışmanın sonunda birinciye 600 TL verirken, katılan diğer yarışmacılara da 100’er TL ödül verdi.
Karacan ile yaptığımız mini röportajda Karacan; “Kırklareli gerçekten çok güzel bir il. Burada olduğun sürede çok sıcakkanlı insanlarla tanıştım. Benimle Fotoğraf çekilmek için sıra bekleyen insanları görmek beni gerçekten çok mutlu etti. Ben ve ekibim Akkuş Kaya Otel’de 4 gün boyunca en iyi şekilde ağırlandık. Kırklareli halkına ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Okan Karacan ve ekibi bugün Lüleburgaz’dan canlı yayına bağlanacak.(ay)