Tugay Komutanı Ahmet Baki Erdoğan İl Emniyet Müdürlüğü'ne de veda etti

Tugay Komutanı Ahmet Baki Erdoğan İl Emniyet Müdürlüğü'ne de veda etti

2009 Yüksek Askeri Şura kararları gereği, 30 Ağustos 2009 tarihi itibarıyla emekliye ayrılacak olan Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Baki Erdoğan, 7 Ağustos Cuma günü İl Emniyet Müdürlüğü’ne bir veda ziyareti düzenledi.

Saat 14:30’daki ziyarette Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nun izinde olması sebebiyle müdür vekili Abdurrahman Tosun tarafından müdürlük binasının önünde karşılandı.

Daha sonra makama geçen ikili burada bir süre sohbet etti. Il Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Tosun, TSK’nın tıpkı Emniyet teşkilatı gibi ülkenin omurgasını oluşturan bir yapı olduğunu belirterek, bu sorumluluğu sonuna kadar en iyi şekilde taşıyarak ve ülkeye en şerefli bir şekilde hizmet ederek emekliliğe hak kazanan Erdoğan’a bundan sonraki yaşamında da başarı ve sağlık temennilerinde bulundu.

Tuğgeneral Baki Erdoğan’da Tosun’un yapmış olduğu bu teveccühlü açıklamalara teşekkür ederek, Mehmet Behzat Canbazoğlu’na selamlarını iletti.

Daha sonra Abdurrahman Tosun tarafından Ahmet Baki Erdoğan’a ziyaretin anısına bir plaket bir takdim edildi. Ziyaretin sonunda Erdoğan, şeref defterini imzalayarak Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.