Tugay Komutanı Erdoğan'dan, Başkan Çağlayan'a veda

Tugay Komutanı Erdoğan'dan, Başkan Çağlayan'a veda

2009 Yüksek Askeri Şura kararları gereği, 30 Ağustos 2009 tarihi itibarıyla emekliye ayrılacak olan Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Baki Erdoğan, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan sırasıyla Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu ve Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu ziyaret etmişti.

Alçakgönüllü kişiliği ve insanlara olan sıcak yakınlığı ile tanınan, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Baki Erdoğan, içerisinde bulunduğumuz ay sonunda, görev süresi dolması sebebiyle emekliye ayrılacak.

Ilimize veda edecek olan Erdoğan’ın bu ayrılışı tüm Kırklareli’ni üzerken, Tugay Komutanı’nın arz-ı veda ziyaretleri de sürüyor.

55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan, bu kez Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a arz-ı vedada bulundu.

Çağlayan’dan, Erdoğan’a; “Rahat ve uzun emeklilikler” dileği

30 Ağustos 2009 tarihinde emekliye ayrılacak olan Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Baki Erdoğan, 7 Ağustos Cuma günü Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a makamında veda ziyaretinde bulundu.

Ahmet Baki Erdoğan ile görevde bulunduğu süre içerisinde hep çok iyi ilişkiler içinde bulunduklarını belirten Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Tugay Komutanı Erdoğan’a bundan sonraki emeklilik sürecinde kendisine yorgunluklarını atacağı uzun bir hayat temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan daha sonra bu anlamlı ziyaretin anısına 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Baki Erdoğan’a bir armağan sundu. Erdoğan da Başkan Çağlayan’a çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, iyi temenniler ile Belediye Başkanlığı binasından ayrıldı.