"Tüm okurlarımıza teşekkür ederiz"

'Tüm okurlarımıza teşekkür ederiz'

Önadım Medya Grubu’nun yaşadığı haksızlığın belki de en güzel tarafı, okurlarımızın bizlere vermiş olduğu destek... Aldığımız onlarca elektronik posta, telefon, mektup ve ziyaretler ile değerli okuyucularımız bir kez daha yanımızda olduğunu gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Hatta okuyucularımız bizlere olan desteklerini ispatlamak istercesine; gazetelerimize yıllık abone kaydı gerçekleştiriyorlar.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce AKP eski Il Başkanı Ahmet Ibrikçi hakkındaki iddiaları gazetemiz sütunlarından sizlere duyurmuş, “haklının yanında, haksızın karşısında” olduğumuzu her zaman olduğu gibi, yine dile getirmiştik. Bunun üzerine iddiaları hazmedemeyen Sayın Ibrikçi, Savcılığa suç duyrusunda bulunmuş, bununla da yetinmeyerek, şikayeti üzerine Kırklareli Valiliği Basın Ilan Kurumu tarafından Önadım ve Kırklar Haber gazeteleri denetime tabi tutulmuştu.

Hiçbir problemin çıkmadığı bu denetimin hemen sonrasında ise yersiz sebepler gösterilerek, her iki gazetemizin de resmi ilan yayınlama hakkı elinden alındı. Kırklareli Valiliği tarafından uğradığımız bu haksızlığa elbetteki, suskun kalmadık ve kalmayacağız da... Hukukun üstünlüğüne inanan Önadım Medya Grubu, olayı yargıya taşıyarak hakkını aramak için çalışmalarına devam ediyor. Bu arada görevini kötüye kullanan, bu haksızlığın gerçekleşmesinde payı olan herkes mutlaka cezasını çekecektir.

Şu da bilinmelidir ki; Ilkeli ve doğru haberin temsilcisi Önadım Medya Grubu, “haber verme”ye devam ediyor. Sadece gerçekleri yansıtma amacını taşıyan grubumuz, bu önemli misyonunu, hiçbir şekilde taviz vermeden sürdürüyor ve sürdürecek.

Grubumuzu ekonomik sıkıntıya düşürerek, sindirmek isteyenlerin amaçlarını engellemek istercesine Kırklareli halkının “yalnız değilsiniz, bizler yanınızdayız” şeklinde başlayan destek mesajları, daha bir dik durmamızın en büyük sebebi. 

Sürekli yanımızda yer alan, okuyucularımız sayesinde, uğradığımız haksızlığı yeneceğimize adım gibi eminiz. Önadım Medya Grubu olarak okuyucularımıza tekrar teşekkür ve şükranlarımızı sunuyor, “haber verme”ye devam edeceğimizin altını bir kez daha önemle çiziyoruz.