Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Emekli Hava Tümgeneral Yusuf Güngör'den ziyaret

THK Genel Başkanı Emekli Hava Tümgeneral Yusuf Güngör, Edirne'nin Havsa Belediye Başkanı ve THK Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Tekin ile Havsa THK Başkanlığı görevini devralan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özden'i ziyaret etti.


HABER MERKEZİ

THK Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör Havsa Belediye Başkanı ve THK  Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Tekin’e ve Havsa THK Başkanlığı görevini devralan Belediye Meclis üyesi Hüseyin Özden’i Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti.
THK Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör yaptığı açıklamasında; “17-18 Ekim tarihlerinde yapılacak olan genel kurul öncesi teşekkür ziyaretlerinde bulunuyorum Havsa şubemizin yeni Başkanı Hüseyin Özdene’e de görevlerinde başarılar diliyorum.
3 yıldan bu yana yürütmüş olduğum THK  Genel başkanlığım sürecinde 2. kez Havsa ilçesine ziyarette bulunuyorum. THK Havsa şubemiz bu döneme kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile dikkat çekmiş olup yeni başkanı ile de bu başarılarını devam ettirecektir.
Yönetim kurulu üyemiz olan sayın başkan Oğuz Tekin de geçen bu 3 yıllık süre içinde kuruma  ve bizlere her zaman destek olarak Havsa ilçesinde de THK her zaman işler ve faal tutmuştur kendisine de bir kez dağa teşekkür ediyorum dedi.Görev süremizin dolması ile yeni oluşacak yönetime de her zaman destek olacağız” dedi.
Havsa Belediye Başkanı ve THK  Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Tekin de; “84 yıllık tarihi olan onur dolu olan bir kurumun Genel Başkanını ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. 3 yıldan bu yana genel merkez yönetiminde birlikte çalıştık. İyi bir kişiliğe sahip olan THK’da başarılı çalışmalara imza atan bir Genel Başkan olan THK Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör’e bundan sonraki yaşamında  ailesi ile mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin günün anısına THK Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör’e fincan takımı hediye etti. (s)