"Türkiye'de %65 Hayır çıkacak"

29 Temmuz 2010 Perşembe günü CHP Babaeski ilçe Binasındaki toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili ve CHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Turgut Dibek Yaklaşan Halk Oylaması ile ilgili partilileri bilgilendiren bir konuşma yaptı.


HABER MERKEZİ

Milletvekili Dibek; “Güvenilir anket kuruluşlarının araştırmalarına göre Türkiye’de %65 “Hayır” oyu çıkacağı öngörülüyor. Bizim CHP’liler olarak görevimiz %35 olarak tahmin edilen “Evet”leri, “Hayır”a çevirmek için yoğun bir çalışma içinde olmaktır” dedi.
Trakya olarak %80 Hayır oyu çıkarmak için CHP’nin sıkı bir çalışma göstereceğini de söylen Milletvekili Dibek; “Kırklareli de de %80 Hayır oyu çıkarma hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.
Gazetemiz Köşe Yazarı ve Babaeski Temsilcimiz Özkan Başaran’ın sorduğu ; “Referandumdan çıkacak beklenmedik sonuçlara göre CHP, Merkez Yöneticisi olarak siz baskın bir erken seçim öngörüyor musunuz?” sorusuna ise Milletvekili Dibek; “Erken seçim şartları ortadan kalktı. CHP olarak biz baharda bir Genel Seçim olacağını tahmin ediyoruz” dedi. (ö.b.)