Turun ve Türköz ailelerinin mutlu günü

Turun ve Türköz ailelerinin mutlu günü

Baharın en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde, dünya evine girenlerin sayısı da yavaş yavaş artmaya başladı. Havaların ısınmasını fırsat bilen çiftler, yeni kurulacak olan yuvalarının mutluluğunu, düzenlenen düğün organizasyonunda sevdikleriyle paylaşıyorlar. Çiftlerin yakınları, akrabaları, dostları ve sevdikleri de onları böyle mutlu bir günde yalnız bırakmayarak, sevinçlerine ortak olmanın heyecanını yaşıyorlar.

Kuşkusuz bu heyecanda en büyük pay, gelin, damat ve onların ailelerinin. Geçtiğimiz günlerde ilimiz, bu mutlu ve heyecanlı organizasyonlardan bir tanesine daha şahit oldu.

Gülbin ve Gürkan çifti, yaşamlarının bu en güzel gününü onlarla paylaşmayı diledikleri sevenleriyle birlikte güzel bir düğünde biraraya gelerek, evli çiftler kervanına katıldılar.

Gülten & Sezai Turun’un kızları Gülbin ve Embiye & Necmi Türköz’ün oğulları Gürkan, muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü Esnaf Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün saat 20:00’da başladı. Gelin ve damadın ilk dansının ardından, pasta kesimi gerçekleşti. Bunun sonrasında gelenekselleşmiş olan takı merasimine geçildi. Çiftin sevenleri, onların mutluluğuna takı merasiminde tebriklerini ileterek de ortak olmuş oldu.

Takı merasiminin ardından dans müzikleriyle başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli şarkılar, yöresel ezgiler eşliğinde devam etti. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak Gülbin ve Gürkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.