Tüzün; "Başarılarınız, takdire şayan çalışmalarınızın eseridir"

Tüzün; 'Başarılarınız, takdire şayan çalışmalarınızın eseridir'

Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, dün Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’na makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Saat 16:30’da gerçekleşen ziyarette ilk olarak Canbazoğlu’na, Kırklareli Emniyet Teşkilatı’nın “Polis Haftası” ve “Trafik Haftası” kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlere ait görüntü ve resimlerinin yer aldığı bir CD hediye eden Tüzün; Canbazoğlu’nun iradeli, kararlı ve ilkeli önderliği sayesinde, Kırklareli Emniyet Teşkilatı’nın, en alt kademesinden en üst mertebesine kadar objektif bir kapasiteye sahip olduğunu vurguladı.    

Tüzün, Kırklareli Emniyet Teşkilatı’nın çalışmalarının vatandaşlar tarafından yakından takip edildiğini belirterek, Canbazoğlu’nun koordinesinde elde edilen başarıların, takdire şayan çalışmaların bir eseri olduğunu ifade etti ve “Buraya halkımızın teşekkür ve takdirlerini onlar adına sunmaya geldim.” dedi. Huzurlu bir il olan Kırklareli’nin bu güven ortamını devam ettirmesinde, büyük rol oynayan Emniyet Teşkilatı’mızın, çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten Tüzün, halkla polis arasındaki bürokratik duvarın, düzenlenen faaliyet ve organizasyonlarla yıkılmış olduğunu ve Canbazoğlu’nun bunda büyük payının bulunduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ise; Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün’e teşekkürlerini sunarak, yerel basının önemine değindi. Medyanın, halkla polis arasındaki en önemli köprülerden biri olduğunun altını çizen Canbazoğlu, Önadım Medya Grubu bünyesindeki yazılı basın organlarının da, bu anlamda örnek teşkil ettiğini kaydetti.

Ilimizin huzurlu olmasında halkın da büyük rolü olduğunu beyan eden Canbazoğlu, Kırklareli’li vatandaşların bilinçli ve duyarlı yaklaşımları neticesinde, görevlerini büyük bir performansla yerine getirdiklerini, böylece şehrimizde güven ortamının daimi olduğunu belirtti.

Bundan sonra da büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Canbazoğlu, eğitim düzeyi yüksek olan Kırklareli’de, vatandaşların sağduyusu ve teşkilatın görev bilinciyle huzurun süreklilik kazanacağına dikkat çekti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son bulurken Canbazoğlu, Tüzün tarafından kendisine sunulan hediye için de ayrıca şükranlarını sundu.