Tüzün; "Hedefimiz bölgedeki yüzlerce aileyi yeni ve modern konut şartları ile buluşturmaktır"

Tüzün; 'Hedefimiz bölgedeki yüzlerce aileyi yeni ve modern konut şartları ile buluşturmaktır'

Öznur Yapı A.Ş., Kırklarelili vatandaşları ev sahibi yapmaya kararlı. Öznur Yapı’nın Kırklareli merkezdeki ilk binası olan ve Akalar Mahallesi Acem Geçidi Sokak adresinde bulunan Kırklar Konak Apartmanı, ilk daire sahiplerine kavuştu.

Deniz ve Suat Erkan çifti, ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayarak, anahtarlarını dün Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün’ün ellerinden aldılar.

 Bu anlamlı anahtar teslim töreni dolayısıyla, Önadım Gazetesi’ne bir açıklama yapan Tüzün, bölgedeki yüzlerce vatandaşı, ev sahibi yapmak istediklerini belirtti.

Öznur Tüzün açıklamasında şunları söyledi; “Öznur Yapı A.Ş. olarak Kırklareli’nin en eski mahallesinde böyle bir bina yapmaktan gururluyuz.

 Eski mahallelerin “insan” dokusunu bozmadan, yeni ve modern yerleşime dönüştürülmesi, şehirlerin kültür yapılarının sağlam ve ayakta kalması için çok önemli bir unsurdur.

Kırklareli’nin eski mahalleleri zemin olarak en uygun bölgelerdir. Özellikle deprem açısından bu bilgilerde hiçbir tehlike bulunmamaktadır. 

Öznur Yapı Inşaat’ın hedefi bölgedeki yüzlerce aileyi yeni ve modern konut şartları ile buluşturmaktır. Bu doğrultuda konut yapımına tüm hızımızla devam edeceğiz.”

Daire sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Deniz ve Suat Erkan çifti ise Kırklareli’de bir süredir kirada oturduklarını kaydederek, böylesine güzel bir mahallede, böylesine güzel bir binada ev sahibi oldukları için gururlu olduklarını vurguladılar. Çift daha sonra evlerinin anahtarlarını Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün’ün ellerinden aldılar.