"Üçlü koalisyonda dahi ilk desteği biz getirdik"

AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan Kırklareli Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında 'Belediye başkanı olduğum dönemde üçlü koalisyon olmasına rağmen Kırklareli'ne tarım desteğini ilk biz getirdik' dedi.

AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı 25 Şubat Çarşamba günü AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Kırklareli Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan; “Daha önce MHP’de Belediye Başkanı olarak Kırklareli’ne hizmet verdim. Bu hizmetlerin arasında Kırklareli’ne ilk tarım desteğini getirmekte vardı. Tabi bildiğiniz gibi o zamanlar Hükümet üçlü koalisyondan oluşuyordu. Biz üçlü koalisyonda böyle bir hizmet getirebiliyorsak, şuan tek başına iktidar bir partinin desteğiyle neler yapmayız ki. Kırklareli için her zaman en iyisini yapmaya çalıştık ve halada çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerinde desteğiyle Kırklareli’miz daha güzel görecektir” dedi.
Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu yaptığı konuşmada; “Sizleri yılardır tanıyoruz. Geçmişte verdiğiniz hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik beraberliğimiz devam edecek ve Kırklareli’ne daha güzel hizmetler vereceğiz” dedi.
Koyuncu ve Bağdan’ın konuşmalarının ardından konuşmalarının ardından Konuşma yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi; “Amacımız Kırklareli’ne hizmet vermek. Bu düşünceyle yola çıktık. Torunlarımıza, gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak sizin elinizde. Oyunuzu gençleri düşünerek vermenizi diliyor ve desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

* “Yaşar Aksoy yine aday olmalı”

Ziyaret sırasında Ziraat Odasında Bulunan Asilbeyli Köyü Muhtarı Yaşar Aksoy ile görüşen AK Parti İl Başkanı İbrikçi Aksou’a; “Aday olmayı düşünmediğini duyduk ve üzüldük. İki dönemdir köyüne iyi bir şekilde hizmet veriyorsun. Bu işte tecrübe kazandığını görüyoruz. Seni tekrar muhtar adayı olarak görmek isteriz” dedi. Muhtar Yaşar Aksoy’da; “Kısmet” diyerek kesin bir cevap vermekten çekindi.(ay)