Ücretsiz Bilgisayar ve İngilizce Kursu'nun sertifikaları dağıtıldı

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen İngilizce Kursu ile Bilgisayar Kursu'na katılanlara Sertifikaları verildi.


Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak “Bilgisayar İşletmenliği Kursu” ile “İngilizce Kursu” düzenlendi. Tamamlanan kurslara katılan Kursiyerlere Sertifikaları 27 Mart 2009 Cuma günü düzenlenen törenle verildi.
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde saat 17.00’de düzenlenen törene; Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ozan Demiralp, Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Ünsal, Kurs Öğretmenleri ile kursiyerler katıldı.
Sertifika dağıtımı öncesinde konuşma yapan Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş şunları kaydetti:
“Milli Eğitim olmadan Gençlik Spor olmaz, Gençlik Spor olmadan da Milli Eğitim olmaz. Bunlar kardeş kurumlardır. Aramızdaki bu dayanışmayı devam ettiriyoruz. Bunun da en büyük ürünü görülüyor. Bir takım şeyler aşılarak Ücretsiz Bilgisayar ve İngilizce Kursu verdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ortaklaşa yaptığımız programlar devam edecek. Bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum.”
Her iki kurumunda aynı tabana hitap ettiğini belirten Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, ortak çalışmaların bundan sonrada devam edeceğini belirterek şunları kaydetti:
“Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak aynı tabana hitap ediyoruz. Dolayısıyla yaptığımız iş aynı. Bu kurumumuzu kendi kurumumuz gibi değerlendiriyoruz. Her türlü iş ve işlemlerinde birlikte çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki çalışmalarda da hep birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm kursiyerleri sertifika almalarından dolayı kutluyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından Bilgisayar İşletmenliği Kursu” ile “İngilizce Kursu”na katılan kursiyerlere Sertifikaları; Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ozan Demiralp, Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Ünsal tarafından verildi. (s)