Ucuzlukta EFSANE, ikinci şubesi ile hizmette

Ucuzlukta EFSANE, ikinci şubesi ile hizmette

Kırklareli Merkez ilçede hizmet veren Efsane Ucuzluk Pazarı 2. şube açılışını dün gerçekleştirdi. Kırklareli’nin yerli ve tanınmış esnaflarından Hakan ve Nevzat Padem’in ilimize kazandırdığı Efsane Ucuzluk Pazarı’nın ikinci şubesi Kırklareli Cumhuriyet Ilköğretim Okulu karşısında Ramço Organizasyo’nun muhteşem tanıtım programı ve vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde açıldı. Gerçekleşen açılışa Kırklarelili vatandaşların yanısıra Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur ve çok sayıda davetli iştirak etti. Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan şunları kaydetti;

“Burada bir iş yerinin daha açılışı için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Bu kriz ortamında ilimizde yeni iş yerlerinin açılması bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Çünkü yeni iş yerlerinin açılması bulundukları konumların hareketlenmesi anlamına geliyor.

Iş yerini açan arkadaşımız ucuz ve kaliteli ürünleri Kırklarelili vatandaşlara sunuyor. Kriz yüzünden geçim çok zor bir hal aldı. Bu ucuzluk pazarları sayesinde halkımız istediği ürünü arayıp, bulup ucuza satın alabiliyor. Halkımıza bol çeşit sunan, bu işyerini açan kardeşimizin ikinci şubesinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.”

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ın konuşmasının ardından gerçekleşen açılış ile birlikte vatandaşlar alış veriş yapmak için mağzayı gezdiler.

Işte 2. Şubesi ile hizmete giren Efsane Ucuzluk Pazarı’nın şaşırtan fiyatları;

Kahve Takımı 6.00 TL, Neskafe Takımı 5.00 TL, 6’lı Paşabahçe Su Bardağı 2.00 TL, 72’li CYBER Parfümlü Islak Mendil 1.00 TL, Lüx Özen Oyun Hamuru 1.00 TL, Rexona Caldion Parfüm 5.00 TL, Porselen Kahve Fincanı 6.00 TL, Arkopal Kase 6’lı 3.50 TL, Porselen Kupa 1.00 TL, Galxy Duvar Saati 7.50 TL, Vileda Paspas Takımı 5.00 TL Altılı Çay Bardak 2.00 TL, Altılı Cam Kase Takımı 3.50 TL, Kozmetik Reyonu %30 indirimli, Bijuteri %40 indirimli, Oyuncak Çeşitleri %40 indirimli, Tüm Plastik Ürünleri %40 indirimli ve tüm hijyen ürünlerinden ne alırsan 1.00 TL.

Bu fiyatlar açılış nedeniyle 15 gün geçerli olacak.