Uğurlu Mobilya'dan görkemli açılış

Uğurlu Mobilya'dan görkemli açılış

30 Mayıs Cumartesi Günü Kemal Eryılmaz'ın sahibi olduğu Uğurlu Mobilya Mağazası'nın açılışı gerçekleştirildi. Saat 11.00'da gerçekleşen açılışa Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş,  çok sayıda yerel esnaf ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce bir konuşma gerçekleştiren Vali Coş şunları söyledi;

"Uğurlu Mobilya mağazamızın ilimize, sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Inşallah hem buradan alışveriş edenler kazanır, hem de bu müesseseyi kuran değerli dostlarımız için hayırlı olur. Bu duygu ve düşünceler ile tebrik ediyorum. Ilimize böylesine güzel bir müessese kazandırdığı için değerli iş adamı arkadaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize iyi dileklerimi iletiyorum." dedi.

Vali Coş yaptığı konuşmanın ardından Uğurlu Mobilya Mağazası'nın sahibi Kemal Eryılmaz ile birlikte açılış kurdelesini keserek Uğurlu Mobilya Mağazası'nın açılışını gerçekleştirdiler. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş daha sonra Uğurlu Mobilya Mağazası'nın içini gezerek satılan ürünler hakkında bilgiler aldı. Mağaza görevlisi Selçuk Savcı ürünler ile ilgili Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'a mağazada bulunan tüm ürünler ile ilgili bilgiler verdi. Uğurlu Mobilya Mağazası çalışanı Esra Eryılmaz Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'a bir halı ayırdığını söyleyerek Vali Coş'tan açılış sonrası siftah açmasını istedi. Yiyecek içecek ikramı ile devam eden açılış Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'un mağazadan ayrılması ile son buldu.