Üniversitemizin futbol, voleybol ve basketbol mücadelelerinde büyük heyecan

Üniversitemizin futbol, voleybol ve basketbol mücadelelerinde büyük heyecan

Kırklareli Üniversitesi Spor Etkinlikleri kapsamında 8 Mayıs Cuma günü Futbol, Voleybol ve Basketbol dallarında müsabakalar gerçekleştirildi. Futbol müsabakalarında Teknik Eğitim Fakültesi ile Pınarhisar M.Y.O., Lüleburgaz M.Y.O. ile Sosyal Bilimler M.Y.O. ve Babaeski M.Y.O. ile Vize M.Y.O. takımları karşı karşıya geldiler.

Kırklareli Toprak Stadı’nda yapılan müsabakaların ilk karşılaşması A grubunda mücadele eden Teknik Eğitim Fakültesi ile Pınarhisar M.Y.O. takımları arasında gerçekleşti. Saat 11.00’da gerçekleşen müsabakada Teknik Eğitim Fakültesi takımı karşılaşmaya şu onbirle katıldı; “1 Metin Taşkın,  2 Volkan Durak, 4 Lokman Istek 5 Ahmet Sarıgöl, 6 Gökhan Ustaosmanoğlu, 7 Hakan Cam, 8 Nuh Altınyurt, 9 Samet Köse, 10 Ufukcan Özgündüz, 11 Abdullah Güneş, 15 Oğuz Bilir”

Pınarhisar M.Y.O. takımı karşılaşmaya şu onbirle çıktı; “1 Murat Yılmaz, 2 Fatih Fırat, 3 Yalçın Yatığı, 4 Ilhan Çam 5 Lütfü Özgür, 6 Murat Gürkan Arslan, 7 Oğuz Bayındır, 8 Tolga Akgün, 9 Semih Göçmen, 10 Muhammet Tunç, 11 Anıl Demirci”

Günün ilk karşılaşmasına ilgi büyüktü. Taraftarlar mücadeleyi izlemek için tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek verdiler. Karşılaşma boyunca her iki takımda çok iyi bir futbol sergileyerek bol gollü bir mücadele ortaya koydular. Işte bu golleri en fazla atan takım Pınarhisar M.Y.O. takımı oldu. Karşılaşma Pınarhisar M.Y.O. takımının rakibini 5-3’lük bir skorla mağlup etmesi ile son buldu.

Futbol müsabakalarının ikinci karşılaşması Saat 13.00’da A grubunda mücadele eden Lüleburgaz M.Y.O. ile Sosyal Bilimler M.Y.O arasında gerçekleştirildi. Her iki takımın da ilk onbiri şu şekilde sahaya çıktı. Lüleburgaz M.Y.O.; “1 Zafer Cihan, 2 Semih Akcan, 3 Önder Aygün, 4 Onur Gümüş, 5 Murat Öktüm, 15 Berkan Seyhan, 7 Fahrettin Demir, 8 Umut Meriç, 9 Ozan Kılıçarslan, 10 Bayram Ülker, 11 Emre Karaman”  Sosyal Bilimler M.Y.O.; “ 2 Şerif Kolay, 3 Erdi Yavuz, 4 Atıl Yılmaz, 5 Bahadır Akcan, 6 Mecit Meriç, 7 Semih Ayyıldız, 8 Serhat Şen, 9 Ismet Türkkan, 10 Abdullah Doğan, 12 Mehmet Özçoban 16 Fatih Sapan.” Her iki takım oyuncuları ısınma hareketlerinin ardından taraftarlarını selamladılar. Karşılaşma boyunca baskılı oyunu ile kendini gösteren Lüleburgaz M.Y.O. takımı, organizeli ataklar gerçekleştirerek karşılamayı 5-1 kazandı.

Futbol müsabakalarının son karşılaşması B grubunda mücadele eden Babaeski M.Y.O. ile Vize M.Y.O. takımları arasında yapıldı. Saat 15.00’da gerçekleşeşen karşılaşmaya her iki takımda şu onbirle sahaya çıktı. Babaeski M.Y.O.; “1 Mehmet Emrah Dolap, 2 Onur Çoban, 3 Çağdaş Nemli, 4 Altuğ Ağıt, 5 Serkan Çamlıdağ, 6 Bahadır Alkan, 7 Koşan Soykuvet, 8 Alican Çıkırıkçı, 9 Arda Yatmaz, 10 Uğur Çetinel, 11 Sercan Koyuncu” Vize M.Y.O.; “1 Faruk Alpuğan, 2 Zeki Koymak, 3 Çağrı Özkaranfil, 4 Onur Topçu,  5 Sercan Neng, 6 Ersin Aydemir, 7 Onur Çeviker, 8 Sercan Aras, 9 Abdullah Altıntaş, 10 Uğur Evrim Özden, 11 Necmi Eroto.” Orta Hakem Mutlu Çırpan, Yardımcıları; Yusuf Yurt Seven ve Serdar Vardar’ın yönetiminde başlayan karşılaşmada her iki takımda çok iyi bir performans sergiledi. Karşılıklı ataklar ile doksan dakika boyunca güzel bir oyun sergileyen Babaeski M.Y.O. her ne kadar rakibine gol atmayı başarsa da karşılaşmayı 3-2 lik bir skor ile Vize M.Y.O. takımını kazandı.

Kırklareli Üniversitesi Spor etkinlikleri çerçevesinde yapılan karşılaşmaların bir diğeri de Voleybol dalında gerçekleşti. Erkek ve Bayan Voleybol takımlarının karşılaştığı müsabakaların ilki Erkek Voleybol takımlar arasında yapıldı. Sosyal Bilimler M.Y.O. ile Lüleburgaz M.Y.O. Erkek Voleybol takımlarının gerçekleştirdiği karşılaşma saat 13.00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Sosyal Bilimler M.Y.O. Erkek Voleybol takımı karşılşmaya şu isimler ile katıldı; “2 Baran, 4 Erhan, 5 Volkan, 6 Yunus Emre 7 Cansın Deniz, 9 Ufuk, 12 Yasin” Lüleburgaz M.Y.O. Voleybol takımı karşılaşmaya şu isimler ile katıldı; “1 Coşkun, 3 Ismail, 4 Ibrahim, 5 Murat, 7 Tuncay, 8 Mehmet, 9 (K) Tuncay, 10 Ayhan” Her iki takımında taraftar desteği büyüktü. Salonu dolduran taraftarlar takımlarına tezahürat yaparak oyuncuların motivasyonunu artırmaya çalıştılar. Karşılaşmanın birinci setini 25-15 Sosyal Bilimler M.Y.O. erkek voleybol takımı alarak mücadelenin rengini belirlemeye çalıştılar. Ikinci seti 25-16 olarak kazanan Lüleburgaz M.Y.O. erkek voleybol takımı beraberliği yakalayarak büyük bir performans gösterdi. Mücadelenin üçüncü setinde yine Lüleburgaz M.Y.O. erkek voleybol takımı kendini gösterdi ve seti 25-17 kazanmayı başardı. Karşılaşmanın son setinde her iki takım da iyi sonuçlar ortaya koydular, fakat karşılaşmanın dördüncü setini Sosyal Bilimler M.Y.O. erkek voleybol takımı 25-23 kazanarak mücadeleye beraberlik getirdi. Uzatma setinde kendini iyiden iyiye gösteren Lüleburgaz M.Y.O. voleybol takımı bu seti 15-8 alarak mücadelenin galibi oldu.

Kırklareli Üniversitesi Spor Etkinlikleri çerçevesinde yapılan Voleybol müsabakalarının bir diğeri de Sosyal Bilimler M.Y.O. ile Lüleburgaz M.Y.O. Bayan Voleybol takımları arasında gerçekleştirildi. Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda, saat 15.00’da gerçeleşen karşılaşmaya Sosyal Bilimler M.Y.O. bayan voleybol takımı şu isimler ile katıldı; “1 Havva, 2 Özge, 3 Gülsüm, 4 Esra, 5 Özge, 6 Zöhre, 7 Seyda, 8 Gamze, 9 Merve, 10 Deniz, 11 Ebru, 12 Benan” Lüleburgaz M.Y.O. bayan voleybol takımıda karşılaşmaya şu isimlerle katıdı; “1 Şeyda, 2 Ebru, 3 Pınar, 5 Ebru, 6 Kübra, 8 Çişem, 9 Necla, 10 Selin, 11 Elif, 12 Irem.”

Karşılaşma boyunca her iki takım taraftarları takımlarına destek için yerlerini aldılar. Tezahürat yaparak takımlarını motive etmeye çalıştılar. Karşılaşmanın ilk setini 25-20 Lüleburgaz M.Y.O. bayan voleybol takımı kazandı. Bu sonucun ardından çok iyi bir oyun çıkaran Sosyal Bilimler M.Y.O bayan volebol takımı ikinci seti 25-20 alarak skora denge getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde adeta coşan Sosyal Bilimler M.Y.O. bayan voleybol takımı 25-9’luk bir fark ile bu seti alarak rakiplerinin moralini bozup motivasyonlarını düşürdüler. Son sette kıyasıya bir mücadele sergileyen her iki takım oyuna iyice konsantre oldu ve birbirlerine puan kaybettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Son sette yaşanan büyük mücadelenin galibi 27-25’lik bir skorla Sosyal Bilimler M.Y.O bayan voleybol takımının oldu.

Kırklareli Üniversitesi Spor Etkinlikleri’nin son karşılaşması Basketbol dalında Lüleburgaz M.Y.O. ile Sosyal Bilimler M.Y.O. arasında gerçekleşti.