Üsküp Beldesine Veterinerlik bürosu açıldı

Üsküp Beldesine Veterinerlik bürosu açıldı

Kırklareli’ne bağlı Üsküp beldesinde ki hızlı gelişim göze çarpmaya devam ediyor. Bunun en somut örneği olarak Üsküp’e  açılan işyerlerini gösterebiliriz. Bu hızlı gelişmeye  bağlı olarak yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor ve bu ihtiyaçlar da yeni bir işyerinin açılmasını zorunlu kılıyor. Üsküp’te yeni açılan yerler, sitesinden duyurulmaktadır. Fatura ödeme merkezi, PTT acentesi, eczane derken bunlara Üsküp beldesinin Hükümet Caddesi’nde, M. Ertuğrul Şahin tarafından açılan veterinerlik bürosu eklendi.

M. Ertuğrul ŞAHIN, Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. Kendisine “Neden Üsküp?” diye sorduğumuzda bize şu cevabı verdi; “ Günümüz şartlarında hayvancılık git gide kırsal alana kayıyor. Ben daha önce Kırklareli’nde de büro açtım. Fakat il merkezinde işlerin yürümediğini gördüm ve bir belde de büro açmaya karar verdim. Şans eseri geldiğim Üsküp beni çok etkiledi. Burası şirin bir belde. Ayrıca hayvancılık sektörü de oldukça hızlı bir gelişim gösteriyor. Buradaki hayvan sahiplerinin yakınında olarak onlara iyi bir hizmet vermek ve hayvanlarıyla ilgili sorunlarını beraberce çözmek istiyorum. Umarım bu girişimim kendim ve Üsküp için hayırlı olur.”

Üsküp’te bu vesileyle hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız daha kolay ve daha kısa sürede veteriner hekime ulaşmış olacak.

Veteriner Hekim M. Ertuğrul Şahin’ e ulaşmak isteyenler için telefon numaraları şöyle:

Büro   : 273 11 92                                      

Cep    : 0 538 989 37 06