Üsküplü Okan Derici Spor Toto Süper Lig Takımları'ndan Torku Konyaspor'a transfer oldu

Futbolda, genç yaşına rağmen elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Kırklareli merkez ilçeye bağlı Üsküp Beldesi'Nden olan Okan Derici Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile anlaşarak yeniden Türkiye'ye döndü. Okan Derici ile Torku Konyaspor ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

HABER  MERKEZİ
Futbolda, genç yaşına rağmen elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Kırklareli merkez ilçeye bağlı Üsküp Beldesi’Nden olan Okan Derici Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile anlaşarak yeniden Türkiye’ye döndü. Okan Derici ile Torku Konyaspor ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Okan Derici 2011 yılında Galatasaray’a imza atmıştı. Fatih Terim’in “Yeni Hagi geliyor” dediği ve antrenmanlarda özel programa tabi tuttuğu Derici, ilk kez 2012 yılında Galatasaray A Takımın Formasıyla Adana Demirspor maçında görev almıştı. Ayrıca, Genç Yıldız Okan Derici, TFF A2 Ligi’nde Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde yer alarak 2. olan Galatasaray’ın Final Grubu’na katılmaya hak kazanmasında büyük rol oynamıştı. Galatasaray’da istediği ortamı yakalayamayan hemşerimiz yeniden Almanya’ya dönüş yaparak 3. Lig ekiplerinden Rot-Weiss Erfurt Takımıyla anlaşmıştı. Burada takımıyla 6 maça çıkan Okan, 6 maçta 3 gol atma başarısını gösterdi. Alman kulübünün Sportif Direktörü Alfred Hörtnagl yaptığı açıklamada; “Galatasaray’da istediği başarıyı yakalayamadı fakat Torku Konyaspor’da başarılı olacağına inanıyorum ”dedi. Rot-Weiss Erfurt Takımı da internet sitesinde yaptığı açıklamayla Okan Derici’ye teşekkür ederek yeni takımında başarılar diledi. Ayrıca Konya’da ki Spor Gazeteleri ve Spor Siteleri Okan Derici transferini büyük sevinçle takipçilerine duyurdular. Bizler de hemşerimiz Okan Derici’ye yeni takımında başarılar diliyoruz. (Savaş Eskici)