Üsküplüler yarın piknikte buluşacak

Üsküp Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bu yıl 3'ncüsünü yapacağı Birlik ve Dayanışma Pikniği yarın yapılacak.

Kırklareli merkez ilçeye bağlı Üsküp Beldesi’nden olanların kurduğu Üsküp Kültür ve Dayanışma Derneği Birlik ve Dayanışma Pikniği 31 Mayıs 2009 Pazar günü gerçekleştirilecek. Yapılacak olan piknik ile ilgili olarak Dernek Başkanı Hikmet Etiz şunları kaydetti:
“Üsküplüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin her yıl yapmayı kararlaştırdığı Birlik ve Dayanışma Pikniğinin  3’ncüsü bu yıl  yarın  Kızılcıkdere Köyü Korusu’nda  yapılacaktır.
Üsküplüler arasında  dayanışmayı arttırmak ve Üsküp  dışında bulunan Üsküplü kardeşlerimizle buluşmak  için  böyle bir etkinlik planlanmış olup pikniğimize katılanların sayısı her yıl katlanarak artmaktadır.
Pikniğimizde orkestra ve ince saz grupları eşliğinde gün boyu doyasıya eğlenilmekte, derneğimiz tarafından misafirlerimize pilav-ayran-tatlı ikramı yapılarak çeşitli
etkinlikler düzenlenmektedir.
Piknik alanımızda katılımcıların ihtiyaçlarını karşılayacak ızgara ve et ürünleri ile bakkaliye ürünleri satış reyonları açılmaktadır. Pikniğimize katkıda bulunan herkese teşekkür eder tüm hemşeri ve sevenlerimizi pikniğimize bekliyoruz.” (s)