Üsküpspor'un galibiyet serisine Kırklareli Tekspor son verdi

Üsküpspor'un galibiyet serisine Kırklareli Tekspor son verdi

Geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli Amatör Futbol Ligi A Grubu takımlarından Üsküpspor ile Kırklareli Tekspor karşı karşıya geldi. Üsküp sahasında oynanan müsabakada Kırklareli Tekspor Üsküpspor’un galibiyet serisine son verdi.

Saat 16.00’da başlayan ve kıran kırana geçen müsabakadan takımlar birer puanla ayrıldılar. Kırklareli Tekspor takımı mücadeleye 1-Taner, 2-Caner, 3-Gürkan, 4-Sezer, 5-Semih, 6-Savaş, 7-Batuhan, 8-Nusret, 9-Yunus, 10-Turgay ve 11-Mutlu onbiriyle çıktı. Mücadelenin 65. dakikasında genç ve başarılı oyuncu Savaş yerini Coşkun’a bırakırken, 85. dakikada Savaş yerini Coşkun’a bıraktı.  Mücadele her iki takımında karşılıklı ataklarıyla başladı. Üsküpspor takımı geliştirdiği bir atak sonrasında golü bularak rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Ilk yarı Üsküpspor takımının 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Ikinci yarıya hızlı bir şekilde başlayan Kırklareli Tekspor takımı aradığı golü 58. dakikada Turgay’ın ayağından buldu. Daha sonra gelişen Üsküpspor ataklarında Tekspor kalecisi Taner’in güzel kurtarışları vardı. 80. dakikada Kırklareli Tekspor’lu oyuncu Turgay’ın sert vuruşunda top direkten döndü.

Mücadelenin geri kalan kısmında gol olmazken her iki takım sahadan birer puanla ayrıldı. Üsküpspor takımı taraftarlarını müacadele boyunca takımlarına yaptıkları tezahüratlar beğeni toplarken, takım oyuncuları ve Üsküpspor taraftarının misafirperverliği ve centilmenliği göz doldurdu.

Mücadele sonrasında Kırklareli Tekspor’lu oyuncular grubun liderinden puan almanın ve Üsküpspor takımının galibiyet serisine son vermelerinin mutluluğunu yaşadılar.

Özellikle takım kaptanı ve takımın ağabeyi olan 10 numaralı Turgay performansı büyük beğeni topladı. Takım oyuncusu 8 numaralı Nüsret’in ardından takımın en büyüğü olan 36. yaşındaki Turgay’ın yaşına rağmen gösterdiği performans diğer takım oyuncularına da örnek oldu.

Tekspor takımının aldığı galibiyetlerde takım kaptanı Turgay’ın istikrarlı ve başarılı futbol’unun büyük payı olurken, takımda da kaptanlık dışında bir ağabeylik görevi yapması futbol camiası tarafından takdirle karşılanıyor. Yine aynı şekilde 38 yaşındaki başarılı oyuncu Nusret’in de Kırklareli Tekspor takımının aldığı galibiyetlerde büyük payı bulunuyor. Oynadığı güzel futbol’un yanı sıra kişiliği ve centilmenliği ile takımı sahiplenen Nusret’in daha uzun yıllar Kırklareli Tekspor takımında başarlar getirmesi bekleniyor.

Kırklareli Tekspor takımı Genel Sekreteri Osman Engin oynanan karşılaşma ile ilgili olarak “Her iki takımda birer puanı haketti. Üsküp’te güzel bir müsabaka izlemenin keyfini yaşadık. Kaybeden takıma yazık olacaktı. Ama biz Üsküpspor’dan puan alan tek takımız. Güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik ve onların galibiyet serisine son verdik. Ben centilmence geçen bir maçtan dolayı her iki takımı da tebrik ediyorum. Üsküpspor taraftarı bizi çok güzel bir şekilde misafir etti. Onlara da bu davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum.

Bundan sonra Üsküppor’a başarılar dilerim. Önümüzde Karakoçspor mücadelesi var. Bu mücadeleden de puan alarak üst sıralara yükseleceğiz. Bu anlamda takım oyuncularımıza güvenim tamdır. Oyuncularımızın hepsi görevlerini layıkıyla yapmaktadırlar.” dedi.