Üstünkol Muhasebe'nin bürosuna hırsız şoku

Üstünkol Muhasebe'nin bürosuna hırsız şoku

KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol’un Karakaş Mahallesi Dereüstü Sokak’ta yeralan özel muhasebecilik bürosu, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu.

Dün sabah saat 08:20 sularında büroyu açan personellerden birisi, üç katlı olan ofis binasının her katındaki rutin kontrolünü gerçekleştirirken, üçüncü kata geldiğinde içerisinin dağınık ve burada yer alan kasanın açılmış olduğunu farketti.

Ilk olarak Burhan Üstünkol’a haber verilmesinin ardından hemen polis ekipleri arandı. Ihbar alınır alınmaz ofise iştirak eden, Kırklareli Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tosun, Asayiş Şube Müdürü Engin Duraker ve Il Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri Inceleme Şube Müdürlüğü ekipleri hemen gerekli incelemelere başladılar.

Olay Yeri Inceleme ekipleri bölgede, ilk olarak parmak izi alma çalışmalarına ve ardından civardaki kameraların görüntülerinin incelenmesi için tespitlere başladı.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Pazar ya da Pazartesi günü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, muhasebe ofis binasının üçüncü katına arka cepheye bakan camdan girerek, içeride bulunan kasayı açtılar. Kasa içerisinde bulunan değerli eşya ve nakit parayı alan kişi yada kişilerin, içeride sigara içtiğini de tespit eden Olay Yeri Inceleme ekipleri, tüm delillerin kullanılacağını ve bu hırsızlık olayının faillerinin bulunacağını belirttiler. Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Burhan Üstünkol’a ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi sunar, bir daha böyle bir olayla karşılaşmamasını temenni ederiz.