Vakıfbank, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin yanında

* Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılı "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 1. taksit ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında TC. kimlik numarası ile Vakıfbank İnternet Şubesi'nden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından ve tüm Vakıfbank Şubeleri'nden yapabilecek.



HABER MERKEZİ
Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’ne Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin 2009-2010 öğretim yılı "Öğretim Gideri" ve "Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı" 1. taksit ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında TC. kimlik numarası ile Vakıfbank İnternet Şubesi’nden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından ve tüm Vakıfbank Şubeleri’nden yapabilecek.
Yahpılacak olan bu işlemlerin daha rahat ve seri bir şekilde yapılabilmesi için Vakıfbank Kırklareli Şubesi tarafından Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Kırklareli İl Bürosu içerisinde bir stant olmuşturuldu. Bu stantta görevlendirilen personel tarafından kayıt yenilemek üzere büroya gelen öğrencilere yapacakları banka işlemleri ile ilgili olarak yardımda bulunuluyor.
Anadolu Üniversitesi öğrenci kimlik kartınız aynı zamanda VakıfBank Bankomat 7/24 kartı. VakıfBank Bankomat 7/24 özelliği taşıyan öğrenci kartını kullanarak birçok bankacılık işlemini ve harç ödemesini sıra beklemeden www.vakifbank.com.tr'den rahatlıkla yapabiliyor.
Bankomat 7/24 hesabınızı kredilendirerek hesaplarında para olmasa bile okul harçlarını rahatlıkla ödeyebiliyorlar. Harç ödemenizi hesabınızda para olmasa bile ödemek istiyorsanız, Bankomat 7/24 hesabınızı kredilendirmeniz gerekiyor. Bankomat 7/24 hesabınızı kredilendirmek için herhangi bir şubemize giderek, bireysel ürün ve hizmet paketi başvuru formunda Kredili Bankomat 7/24 ile ilgili yeri doldurup, sözleşme ile birlikte imzalamanız yeterli olacak.
Kredi limitinizi daha fazla artırabilirsiniz, böylelikle diğer harcamalarınız için ucuz ve sürekli kredi kolaylığına sahip olursunuz. Kredi limitinizi daha fazla artırmak istiyorsanız, Vakıfbank Şubesi’ne gelir belgeniz ile başvurmanız yeterli oluyor.
Faturalarınızı düzenli ödemeye vererek hesabınızda para olmasa bile faturalarınızın gününde ödenmesini sağlayabilirsiniz. Bireysel ürün ve hizmet paketi başvuru formunda Kredili Bankomat 7/24 ile ilgili yeri doldurduktan sonra düzenli ödeme ile ilgili başvuru kısmını doldurup, sözleşme ile birlikte imzalamanız yeterli oluyor.
Havuz hesabına üye olarak, hesabınızdaki nakit fazlanızı tercihleriniz doğrultusunda otomatik olarak yatırıma yönlendirebilirsiniz. Böylelikle paranız boş durmaz, kazanmaya devam eder. Bireysel ürün ve hizmet paketi başvuru formunda havuz hesabı ile ilgili yeri doldurup sözleşme ile birlikte imzalamanız yeterli olmaktadır.
Otoyol ve köprü gişelerinden hızlı ve indirimli bir şekilde geçmek için şubelerimizden OGS cihazı satın alabilirsiniz. Şubeye gitmenize gerek kalmadan geçiş ücretleriniz otomatik olarak Bankomat 7/24 hesabınızdan düşülecektir. Ayrıntılı bilglerii tüm VakıfBank şubeleri ve www.vakifbank.com.tr'den öğrenebilirsiniz. (s).