Vali Aydoğdu, Demirköy'deydi

Vali Aydoğdu, Demirköy'deydi

Kırklareli'nin İlçe ve Beldelerine tanıma ziyaretlerinde bulunan Vali Cengiz Aydoğdu, 13 Temmuz Pazartesi günü Demirköy İlçesini ve Iğneada Beldesini ziyaret etti.

Demirköy Kaymakamı Fatih Yılmaz'dan Ilçe hakkında brifing alan Vali Aydoğdu, daha sonra Iğneada Beldesine geçerek incelemelerde bulundu.

Bu ziyaretlerin şimdilik tanıma ziyaretleri olduğunu, daha sonraki günlerde detaylı ziyaretlerde bulunacağını belirten Vali Aydoğdu, Iğneada Beldesinin bir turizm cenneti olduğunu, Iğneada'nın, Dupnisa Mağarasının ve Longoz Ormanlarının Turizm Bölgesi Ilan Edilmesi konusunda çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek konu ile ilgili talimatlarda bulundu.

Vali Aydoğdu, burada; Gazetemizin Demirköy ve Iğneada temsilcisi Kutluay Uyanık ile de görüştü. Uyanık, Vali Aydoğdu’ya Trakya’nın incisi Iğneada hakkında detaylı bilgiler verdi.

Vali Aydoğdu' nun Demirköy İlçesi ve Iğneada Beldesine yaptığı ziyarette, Il Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Gülhan, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Raif Kelep, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ziya Eser, Tarım Il Müdürü Murat Yıldız, Orman İşletme Müdürü Şahin Aybal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Halit Şen, Planlama Müdürü Mesut Özenen, Il Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin, Bayındırlık ve Iskan Müdürü Belkıs Akkan, Sanayi ve Ticaret Müdürü Gültekin Hadi, Kültür ve Turizm Müdürü Naci Gürbüz, Il Genel Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Ilçe Müdürleri hazırda bulundu.