Vali Aydoğdu; "Kamu hizmetinde ekip ruhuyla çalışmak herşeyin üstündedir"

Vali Aydoğdu; 'Kamu hizmetinde ekip ruhuyla çalışmak herşeyin üstündedir'

11 Kasım Çarşamba günü yerel basın mensuplarıyla biraraya gelen Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, geçtiğimiz Cumartesi günü de daire müdürlerine bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kırklareli’ne yönelik girişimler için düğmeye basmaya hazırlanan Vali Aydoğdu bu kapsamda, işe ilk olarak Kırklareli’nin genel işleyişi hakkında bilgi sahibi olanlarla biraraya gelerek istişare yapmaktan başladı. Aydoğdu, basın mensuplarıyla olan tanışma ve sohbet toplantısının sonrasında bir kahvaltı da resmi daire müdürlerine verdi. Böylece ilimiz için imza atacağı yeni projelerin düğmesine basma aşamasında, değişik fikir ve önerilere de ifade imkanı sağladığını göstermiş oldu.

14 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleşen kahvaltıya başta Vali Cengiz Aydoğdu olmak üzere; Vali yardımcıları Volkan Köksal, Abdurrahman Inan, Ismail Hakkı Çınarsoy ve Ismail Gültekin, ilçe kaymakamları, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ve Kırklareli’nin tüm resmi daire amirleri katıldı. Toplantı öncesi bir açıklama yapan Vali Aydoğdu; kahvaltı ikramı için biraraya geldiklerini belirterek; “Burada yaptığımız toplantı bilgilendirme toplantısı olacak.

Geçtiğimiz Çarşamba günü sizinle yaptığımız toplantı gibi bir görüşme olacak. Kaymakamlarımızın da katılımıyla, daire amiri arkadaşlarımızla  istişare ve söyleşi amacıyla, bir tatil gününde görüş alışverişinde bulunacağız. Hatta daha çok iş dışı şeyler konuşacağız. Amacımız ilerleyen aylarda bu toplantıları periyodik hale getirmek ve mesai saatleri içerisinde eksik kalan iletişimin o insani yönünü sağlayabilmektir. Çünkü kamu hizmetinde de insani faaliyetlerin bütün sahalarında olduğu ekip ruhuyla çalışmak herşeyin üstündedir. Kısacası toplantımızın herhangi bir gündemi yok. Arkadaşlarımızla sohbet edeceğiz. Siz sevgili basın mensuplarına da bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açıklamanın sonrasında yaklaşık 2 saat süren kahvaltıda Vali Aydoğdu ve diğer yöneticiler bol bol sohbet ederek, Kırklareli’ne yönelik düşünce ve önerilerini dile getirdiler.