Vali Aydoğdu Kofçaz'da düzenlenen Bilgisayar Sertifika Töreni'ne katıldı

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Kofçaz İlçesinde gerçekleşen Bilgisayar ve İnternet Kullanımı Kursu Sertifika Töreni'ne katıldı.


HABER MERKEZİ

Vali Aydoğdu, Bilgisayar ve İnternet Kullanımı Kursu’ndan mezun olan 18 kursiyere sertifikalarını, 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü Kofçaz Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle verdi.
Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Sertifika Töreni’nde Kofçaz Halk Oyunları Ekibi yöresel oyunlarını sergiledi. Bilgisayar ve İnternet Kullanımı Kursu, Kırklareli Valiliği Kofçaz Kaymakamlığı ile Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalan protokolle Kofçaz Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlendi.
Bilgisayarı kullanmayı bilmeyenlere bilgisayar kullanımı öğretmek, muhtarların resmi işlemleri hızlı bir şekilde online olarak yapabilmelerini sağlamak ve internet kullanımını öğretebilmek için yaklaşık bir buçuk ay süren kursta, kursiyerlere eğitimlerini, Kırklareli Üniversitesi’nde görevli Yrd. Doç. Dr Süreyya Kocabey, Öğr. Gör. Bahtiyar Dursun ve Öğr. Gör. Sertaç Görgülü verdi.
Bilgisayar ve İnternet Kullanımı Kursu Sertifika Töreni’ne başta Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu olmak üzere, Kofçaz Kaymakamı Cengiz Ayhan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ziya Eser, KLÜ Pınarhisar M.Y.O. Müdür Yrd. Doç. Dr. Levent Günaydın, Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, Muhtarlar, Kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. (s)