Vali Aydoğdu, Kofçaz ilçesini ziyaret etti

Vali Aydoğdu, Kofçaz ilçesini ziyaret etti

Kırklareli'nin İlçe ve Beldelerine tanıma ziyaretlerinde bulunan Vali Cengiz Aydoğdu, dün de Kofçaz İlçesini ziyaret etti.

Kofçaz Kaymakamlığı önünde Kaymakam, Kurum Müdürleri ve personel ile öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aydoğdu'ya öğrenciler tarafından çiçek verildi. Kofçaz Kaymakamı Cengiz Ayhan'dan Ilçe hakkında brifing alan Vali Aydoğdu, böylelikle Ilçelere yapmış olduğu tanıma amaçlı ziyaretlerini tamamladı.

Bu ziyaretlerin şimdilik tanıma ziyaretleri olduğunu, daha sonraki günlerde detaylı ziyaretlerde bulunacağını belirten Vali Aydoğdu, Kofçaz İlçesinde yapılması gereken her türlü hizmetin yapılacağını belirterek ilgili Müdürlere talimatlarda bulundu. 

Vali Aydoğdu' nun Kofçaz İlçesi’ne yaptığı ziyarette, İl Emniyet Müdürü M.Behzat Canbazoğlu, Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Raif Kelep, Il Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Özdil, Tarım Il Müdürü Murat Yıldız, Orman Işletme Müdürü Şahin Aybal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Halit Şen, Planlama Müdürü Mesut Özenen, Il Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin, Bayındırlık ve Iskan Müdürü Belkıs Akkan, Sanayi ve Ticaret Müdürü Gültekin Hadi, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Ilçe Müdürleri hazırda bulundu.