Vali Aydoğdu'ya dün bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirildi

Vali Aydoğdu'ya dün bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirildi

Artvin’den Kırklareli’ye atanan Vali Cengiz Aydoğdu’ya, Kırklareli camiasının çeşitli birimlerinden yapılan ‘Hoşgeldiniz’ ziyaretleri devam ediyor.

Dün oldukça yoğun bir program yaşayan Vali Aydoğdu’yu, sabah saatlerinden itibaren sırasıyla; CHP Kırklareli Il Teşkilatı, DSP Kırklareli Il Teşkilatı, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli Arıcılar Birliği, Kırklareli Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Kırklareli Sanayispor yönetimi, Kırklarelispor yönetimi, Sungurbey Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, Lüleburgaz Sanayici ve Işadamları Derneği ziyaret etti.

Vali Aydoğdu’yu ilk olarak saat 10:00’da CHP Kırklareli Il Başkanı Ihsan Kazan, Merkez Ilçe Başkanı Vecdi Gündoğdu, parti Il Sekreteri Kadri Buzdağ, Il Saymanı Ahmet Yağmur, Il Eğitim Sekreteri Şükran Gönay, Merkez Ilçe Sekreteri Erdoğan Delioğlu ve Merkez Ilçe Saymanı Mehmet Ilter ziyaret etti.

CHP Il Başkanı Ihsan Kazan, Vali Aydoğdu’ya ‘Hoşgeldiniz’ diyerek yeni görev yerinde başarılar diledi. Kazan, devlet adamlarının yapılan atamalarda vefakar bir çabayla ülkenin her yerinde görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirterek, bunun takdire şayan olduğunu söyledi.

Kısa bir tanışmanın sonrasında Vali Aydoğdu ise, siyasetçilerin de bir kamu görevlisi niteliği taşıdığını ifade ederek, bu hizmetin halk nezdinde tüm ülkeyi kapsayan bir açılım olduğunu söyledi. Ziyaret esnasında Vecdi Gündoğdu tarafından Vali Aydoğdu’ya, Atatürk’le ilgili bir kitap armağan edildi.

Bu ziyaretin ardından DSP İl Başkanı Yaşar Mert, DSP il yönetiminden Ayhan Ertaş ve Kadir Baykal Vali Aydoğdu’ya ziyarette bulundular. Bu ziyaret de, kısa bir tanışma sonrası nezaket konuşmaları ile sürdü ve Mert, Vali Aydoğdu’ya Kırklareli’nde de başarılar diledi.

Saat 11:20’de ise Vali Aydoğdu’yu, ADD Kırklareli Şubesi’nden Şube Başkanı Nazmiye Üstündağ; Başkan Yardımcısı Şükriye Öztürk, dernek yönetim kurulu üyesi Serpil Yavuzcan, sayman Şükran Yöney, dernek üyeleri Osman Toy, Ahmet Genç ve İbrahim Cebeci ziyaret etti.

Buradaki konuşmalar ilk olarak yine kısa bir tanışma süreciyle geçti. Daha sonra ADD yönetimi, Atatürk’ün devlet adamlığı vasfının, yıllar boyunca devletin tüm kademelerindeki yöneticilerin yürüdüğü yola ışık saçtığını belirterek, bu yolda Vali Aydoğdu’ya yeni gelmiş olduğu Kırklareli’nde başarılar diledi.

ADD Kırklareli Şubesi’nin hemen sonrasında ise, Kırklareli Arıcılar Birliği’nin ziyareti kabul gördü. Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulus ve Yönetim Kurulu üyesi Cemalettin Saygılı, Vali Aydoğdu’ya ‘Hoşgeldiniz’ diyerek başarılar diledi.

Saat 11:40’ta da Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Çetintaş, Erdoğan Semerci, Meclis Başkanı Mehmet Sağ ve oda yönetim kurulu üyeleri Vali Aydoğdu’ya ‘Hoşgeldiniz’ dediler. Başkan Çetintaş yaptığı kısa konuşmada, Artvin ilinde başarılı çalışmalara imza atmış olan Vali Aydoğdu’nun Kırklareli’nde de yararlı ve kaliteli projelere imza atacağından emin olduklarını kaydederek, Kırklareli için gerçekleşen süreçlerde üzerlerine ne düşerse ve Vali Aydoğdu tarafından hangi görev verilirse yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ardından Kırklareli Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler, kooperatif yönetim kurulu üyeleri Hilmi Davarcı ve Beyit Yaman, Vali Aydoğdu’nun makamındaydılar. Vali Aydoğdu Başkan Güler’den kooperatif hakkında teknik bilgiler alırken, Kırklareli’ndeki işleyişin özet bir anlatımını da dinledi.

Ziyaretler, Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER)’den dernek başkanı, gazetemiz başyazarı ve araştırmacı yazar Nazif Karaçam, dernek üyeleri Savaş Erdem, Münir Saygın, Aleaddin Ikican ve aynı zamanda gazetemiz yazarlarından Hasan Öztürk’ün Vali Aydoğdu’ya ‘Hoşgeldiniz’ demeleriyle sürdü. Başkan Karaçam, dernek hakkında Vali Aydoğdu’ya kısa bilgiler vererek, amaçlarını ve faaliyetlerini anlattı. Karaçam’ın anlatımlarını ilgiyle dinleyen Vali Aydoğdu, çeşitli sorularla da dernek hakkındaki bilgisini pekiştirdi. Konuşmalar esnasında söz alan gazetemiz yazarı ve dernek üyesi Hasan Öztürk’te Vali Aydoğdu’ya; “Sayın valim, siz gelmeden önce buraya şiire ve edebiyata olan ilginiz, yeteneğiniz adınızla birlikte ulaştı. Bu bizlere bir güvence verdi.” dedi. Öztürk vali Aydoğdu’nun konuşmalarında Vali Aydoğdu’nun şiire olan ilgisini vurguladı.

KIRKSEDER’in sonrasında sırayı Kırklareli Sanayispor’un ziyareti aldı. Kulüp Başkanı Muammer Gürsel ve yönetim kurulu, kendilerini Vali Aydoğdu’ya tanıttılar. Bu görüşmenin hemen akabinde Vali Aydoğdu, Volkan Can Başkanlığındaki, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Faruk Ceylan, Caner Sungur, Emre Trak ve Ahmet Yalçınöz’den oluşan Kırklarelispor yöneticilerini makamında kabul etti.

Daha sonra Vali Aydoğdu’ya, “Sungurbey Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği” tarafından bir ziyarette bulunuldu.

Saat 12:10’da ise, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyareti vardı. Oda Başkanı Sebahattin Öner, Meclis Başkanı Ibrahim Çölgeçen ve oda yönetim kurulu üyeleri Vali Aydoğdu’ya başarılar dilediler.

Öğle arası son ziyaret de, “Lüleburgaz Sanayici ve İşadamları Derneği” tarafından gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Saygun Ersin, yönetim kurulu üyesi Armağan Yıldız ve dernek üyelerinden oluşan topluluk, kendilerini Vali Aydoğdu’ya tanıtarak yapılan bu nezaket ziyaretinde kendisine başarı dileklerini sundular.