Vali Aydoğdu'ya hoş geldin ziyaretleri sürüyor

Vali Aydoğdu'ya hoş geldin ziyaretleri sürüyor

Artvin İl Valiliği görevinden Kırklareli İl Valiliği görevine atanan Vali Cengiz Aydoğdu'ya, hoş geldiniz ziyaretleri devam ediyor.

Vali Cengiz Aydoğdu' yu 15 Temmuz Çarşamba günü sırasıyla;

Yol İş-Sen İstanbul Bölge Başkanı Esat Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat  Odası Başkanı Nemci Koyuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Sakızköy Belediye Başkanı Naci Tarım, Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Traçim Yönetim Kurulu  Başkanı Necmettin Tüfekçi, Hürfikir Gazetesi Imtiyaz sahibi Mahir Altan,   Hürfikir Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan, Haber Müdürü Vahit Işbaşaran, Kırklareli Kızılay Şube Başkanı Ali Rıza Altıntel, Baro Başkanı Göksel Okumuş ve Heyeti, Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Kurtoğlu ile birlikte heyeti,makamında ziyaret ederek, Kırklareli'ndeki görevinde başarılar diledi.

Vali Aydoğdu' da Kırklareli'nde görev yapacağından dolayı çok mutlu olduğunu, Kırklareli halkı ile birlikte planlanan çalışmaların ve hizmetlerin yapılacağını belirtti.