Vali Aydoğdu yerinde görüyor, anında çözüyor

Vali Aydoğdu yerinde görüyor, anında çözüyor

Kırklareli İl Valiliği görevine başlar başlamaz hızlı bir çalışma temposu içine giren Vali Cengiz Aydoğdu, Kırklareli'ni tanımaya devam ediyor.

Kırklareli ve Kırklareli halkına daha iyi, daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmetin en iyisini vermek için tatil günlerinde dahi çalışmalarına devam eden Vali Aydoğdu, sorunları yerinde görüp anında çözüm yolu buluyor.

Il merkezinden ilçelere, beldelerden köylere kadar gezip tanımaya çalışan Vali Aydoğdu, son olarak Dereköy Hudut Kapısı, Demirköy Fatih Dökümhanesi ve Dupnisa Mağarasını gezerek sorunları yerinde gördü, anında çözdü. 

Vali Aydoğdu, 18 Temmuz Cumartesi günü ilk olarak Dereköy Hudut Kapısı'nı ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Aydoğdu, Dereköy Hudut Kapısında incelemelerde bulundu

Bulgaristan tarafına da geçerek yetkililerden bilgi alan Vali Aydoğdu, Dereköy Hudut Kapısı'nın Tır Trafiğine açılması ile birlikte alınması gereken önlemler için talimatlarda bulundu. Vali Aydoğdu daha sonra, yeni yapılan Duble yolları da gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Aydoğdu, Demirköy Fatih Dökümhanesi ve Dupnisa Mağarası'nı gezdi

Vali Aydoğdu, 19 Temmuz Pazar günü ise Demirköy Fatih Dökümhanesi ve Dupnisa Mağarasını gezerek inceledi. Ilk olarak Demirköy Fatih Dökümhanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgiler alan Vali Aydoğdu, Dökümhane’deki çalışmalar için Valilik olarak elinden geleni yapacağını ve gerekli yerlerle irtibata geçeceğini belirtti.

Demirköy Fatih Dökümhanesi'nden sonra Dupnisa Mağarasını gezen Vali Aydoğdu, Dupnisa Mağarasının da çok güzel bir yer olduğunu, Turizm potansiyelinin en üst seviyede olduğunu belirtti.

Vali Cengiz Aydoğdu'nun bu inceleme ziyaretleri sırasında, Vali Yardımcısı M.Zeki Koçberber, İl Emniyet Müdürü M.Behzat Canbazoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Raif Kelep, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Halit Şen, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Naci Gürbüz'de hazır bulundu.