Vali Coş'a kan bağışına destek teşekkürü

Lüleburgaz Kan Bağış Merkezi Birim Yöneticisi Dr. Cengiz Paydak, dün Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret ederek, kan bağışı kampanyalarına verdiği destekler için teşekkür etti.

Dr. Paydak, Vali Coş’a çalışma bölgelerinde 2008 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar ve 2009 yılı içerisinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Gönüllü Kan Bağışı Kampanyalarına şimdiye kadar göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Dr. Paydak çalışma bölgelerini kapsayan Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar ilçeleri ve bu ilçelere bağlı belde belediyelerinde 2008 yılı içerinde toplam 2880 ünite kan bağışı yapıldığını, ilköğretim okullarında ise kan bağışı ve ilk yardım konularında animasyonlu bilgilendirme filmlerinin izletildiğini belirterek bu çalışmaların 2009 yılı içerisinde ortaöğretim ve köylerde de yapılacağını belirtti.
Vali Coş’ ta yapılan çalışmalardan dolayı Lüleburgaz Kan Bağış Merkezini tebrik ederek, Valilik olarak bu tür çalışmaların her zaman yanında olduğunu bundan sonraki çalışmalarda da başarın devamını diledi. (mc)