Vali Coş, Belediye ve Adliye ile de vedalaştı

Vali Coş, Belediye ve Adliye ile de vedalaştı

Önümüzdeki günlerde kararnameyle atanmış olduğu Aydın iline gidecek olan Vali Hüseyin Avni Coş, gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında dün Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Adliyesi’ni de veda etti.

Ilçeler, beldeler ve köylere de veda eden Vali Coş, merkezde de vatandaşlardan esnafa, kurumlardan kuruluşlara kadar herkese veda ziyaretinde bulundu. Vali Coş son olarak Kırklareli Adliyesi ve Kırklareli Belediyesine giderek arz-ı veda da bulundu.

Kırklareli Belediyesi’nin ve personelinin görevi süresinde göstermiş olduğu uyumlu çalışmalar ve saygılarından dolayı teşekkür eden Vali Coş, Kırklareli'nin ve halkının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, burayı hiç bir zaman unutmayacağını belirtti.

Başkan Çağlayan'da, Vali Coş'a Kırklareli'ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, Kırklareli halkı adına minnet ve şükranlarını sundu.

Buradaki görüşmenin ardından Vali Coş, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci ve Ağır Ceza Reisi Hayri Uzel'i de makamlarında ziyaret etti ve daha sonra adliye personeli ile vedalaştı.