Vali Coş bölünmüş yol incelemelerinde bulundu

Vali Coş bölünmüş yol incelemelerinde bulundu

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli - Dereköy Gümrük Kapısı bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Resmi Gazetede yayınlanan son valiler kararnamesinde Aydın Il Valiliği görevine atanan Vali Coş, atamasının yapılmasına rağmen Kırklareli'nde başlattığı hizmetlerin hala takipçisi olmaya devam ediyor.

Vali Coş bu kapsamda Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu, Karayolları 15. Şube Şefi Alaattin Koç, Il Genel Meclis Başkanı Tuna Soykan, Eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Buzol ve Il Genel Meclis Üyeleri ile birlikte, 18 Haziran Perşembe günü Kırklareli - Dereköy Gümrük Kapısı bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.

Il olarak Yol yapım şantiyesini gezen Vali Coş ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgiler alarak bölünmüş yol çalışmalarını yerinde görüp inceledi.

Kırklareli'nin ve halkının her şeyin en iyisine laik olduğunu ifade eden Vali Coş, bölünmüş yol çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Il Genel Meclis Üyeleri ve beraberindekiler de Vali Coş' un şimdiye kadar Kırklareli'ne yapmış olduğu hizmetler gurur duyduklarını, bu yüzden de sonsuz şükran ve minnet duyduklarını ifade etti.